Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Vom cauta sa gasim sustinere parlamentara pentru alegerea primarilor in doua tururi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vom cauta sa gasim sustinere parlamentara pentru alegerea primarilor in doua tururi

PNL si USR PLUS vor incerca sa obtina sustinere parlamentara pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Suntem pregatiti sa derulam toate procedurile pentru investirea Guvernului in cel mai scurt timp posibil (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit mai multe detalii despre intalnirea coalitiei cu presedintele Klaus Iohannis, eveniment ce a avut loc marti, la Palatul Cotroceni, in cadrul consultarilor desfasurate.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Ludovic Orban anunta progrese foarte importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare: Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat progrese importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare. Acesta a precizat ca doua capitole au mai ramas de discutat, unele.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand vom avea noul guvern

Doar cu bunavointa de a grabi termenele legale am putea avea un guvern in aceasta saptamana, este anuntul facut in urma cu putin timp de presedintele PNL Ludovic Orban, inaintea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR.

Victorie pentru Ludovic Orban! Ce functie va ocupa fostul premier al Romaniei de azi inainte. Anuntul facut dupa miezul noptii

Veste buna pentru sustinatorii lui Ludovic Orban. in cursul noptii de astazi, fostul premier a fost ales ales presedinte al Camerei Deputatilor. Acesta a reusit sa-l invinga pe contracandidatul sau, Alfred Simonis PSD) cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva, in timp ce adversarul politic a primit 110 voturi pentru si 179 impotriva. Votul .

Ludovic Orban, despre coalitie: Am trecut peste diferente, am castigat incredere unul in celalalt si am aratat capacitatea de ne uni pentru binele Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a vorbit despre coalitia majoritara si a explicat ca liberalii au purtat negocieri cu partenerii cu care impartasesc afinitati. Au fost negocieri dificile, pentru ca a.

Ludovic Orban: Ministrii vor fi audiati in comisiile parlamentare in intervalul 11.00 - 14.00. Plenul reunit pentru investirea Cabinetului Citu, incepand cu ora 15.00 (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Citu vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate miercuri, intre orele 11. 00 si 14. 00, iar.

Ludovic Orban: Este impartirea care s-a putut face pentru a ajunge la o intelegere

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca intre el si liderii liberali din teritoriu nu exista n.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE CRITICILE LUI CIOLOS LA ADRESA LUI CAMPEANU: E necesara armonizarea opiniilor intre parteneri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca este necesara armonizarea opiniilor intre partenerii de coalitie, dupa ce copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a spus ca este nemultumit de prezenta lui Sorin Campeanu in Guvern.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE INVESTIREA EXECUTIVULUI: Nu exista o alta formula de guvernare posibila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, dupa votul de investitura acordat in Parlament Cabinetului condus de Florin Citu, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila decat cea actuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )