Libnet.ro
UNICEF

19:00

Luis Enrique va fi selectionerul Spaniei la Euro 2020

B1 B1,
Luis Enrique va fi selectionerul Spaniei la Euro 2020

Nationala de fotbal a Spaniei va fi condusa de pe banca tehnica la Euro 2020 de Luis Enrique, potrivit unui anunt facut marti de Luis Rubiales presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal). Spania s-a. continuă pe B1

Luis Enrique va fi selectionerul Spaniei la Euro 2020

Luis Rubiales presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal) a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nationala iberica va fi condusa de pe banca tehnica la Euro 2020 de Luis Enrique.

Romania, prestatie jenanta cu Suedia. Nordicii s-au calificat la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor con.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo, calificata la Euro 2020

Reprezentativa de fotbal a Portugaliei, campioana en titre, s-a calificat, duminica, la Euro 2020, d.

Revine Luis Enrique? Robert Moreno, indepartat de pe banca tehnica a Spaniei

Meciul castigat de Spania cu 5-0 in fata Romaniei, luni seara la Madrid, in preliminariile EURO 2020.

Selectionerul Spaniei, despre Cosmin Contra: Mi-ar placea sa ramana. A facut treaba buna

Romania nu va merge direct la Euro 2020, ultima speranta fiind reprezentanta de barajul din Liga Natiunilor. Cu toate ca tricolorii au ratat inca o campanie de calificare, Roberto Moreno selectionerul Spaniei) este de partea lui Cosmin Contra: Mi-ar placea sa ramana, a facut treaba buna.

FRF reactioneaza. Ce se va intampla cu selectionerul Cosmin Contra, dupa ratarea calificarii directe la EURO 2020

Pe fondul infrangerii in fata Romaniei in fata Suediei 0-2) si a ratarii calificarii directe la EURO 2020, zvonurile ca selectionerul Cosmin Contra ar urma sa fie demis nu au intarziat sa apara.

SONDAJ Ar trebui sa joace Romania cu echipa U21 barajul pentru Euro 2020?

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat in genunchi grupa de calificare la Euro 2020, campionat gazduit si la Bucuresti. in schimb, echipa de tineret Under-21 a avut un 2019 senzational - a ajuns in semifinalele turneului european de tineret si acum e intr-o forma excelenta in preliminariile Euro 2021. Pentru nationala mare va urma ultima si singura sansa pentru a mai prinde Euro 2020: un dublu baraj in primavara. intrebarea e, pe cine ar trebui sa trimita Romania in teren?Participa la sondajul HotNews. ro.

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale.

Posibilii adversari ai Romaniei in barajul pentru EURO 2020

Sperantele Romaniei pentru un loc la EURO 2020 se leaga de barajele organizate de UEFA in luna martie a anului viitor pe ruta Ligii Natiunilor.

Euro 2020, preliminarii: Suedia si Finlanda, calificate la turneul final; Spania, scorul serii cu Malta (7-0) - Rezultate complete

In urma meciurilor disputate vineri in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte doua echipe calificate la turneul final de vara viitoare. Finlanda a obtinut in premiera biletele la un CE, dupa 3-0 pe teren propriu cu Liechtenstein, in timp ce Suedia s-a calificat gratie victoriei in fata Romaniei, scor 2-0, pe Arena Nationala. Spania a reusit scorul serii cu Malta, 7-0.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )