Libnet.ro
UNICEF

06:30

Revine Luis Enrique? Robert Moreno, indepartat de pe banca tehnica a Spaniei

România Liberă România Liberă,
Revine Luis Enrique? Robert Moreno, indepartat de pe banca tehnica a Spaniei

Meciul castigat de Spania cu 5-0 in fata Romaniei, luni seara la Madrid, in preliminariile EURO 2020. continuă pe România Liberă

Luis Enrique revine la nationala Spaniei si-l alunga pe interimarul Roberto Moreno

Robert Moreno, tehnicianul care a condus Spania de pe banca in victoriile cu Romania de la Bucuresti si Madrid, nici macar nu a mai participat la conferinta de presa dupa victoria 5-0 pe Wanda Metropolitano.

Robert Moreno pleaca de la nationala Spaniei - Tehnicianul s-a despartit in lacrimi de jucatori Luis Enrique se intoarce - presa

Tehnicianul Robert Moreno va pleca de la nationala Spaniei, el despartindu-se in lacrimi de jucatori dupa victoria in fata Romaniei, scor 5-0, in preliminariile CE-2020.

Luis Enrique va fi selectionerul Spaniei la Euro 2020

Nationala de fotbal a Spaniei va fi condusa de pe banca tehnica la Euro 2020 de Luis Enrique, potrivit unui anunt facut marti de Luis Rubiales presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal). Spania s-a.

Luis Enrique va fi selectionerul Spaniei la Euro 2020

Luis Rubiales presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal) a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nationala iberica va fi condusa de pe banca tehnica la Euro 2020 de Luis Enrique.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )