Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ancheta la un mare spital din Bucuresti, dupa ce mai multe cazuri de COVID nu au fost raportate. Cum a aflat DSP de situatie

Antena3 Antena3,
Ancheta la un mare spital din Bucuresti, dupa ce mai multe cazuri de COVID nu au fost raportate. Cum a aflat DSP de situatie

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitala este anchetat, dupa ce s-a constatat ca nu a raportat cazurile de coronavirus inregistrate in randul medicilor de acolo. continuă pe Antena3

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale.

Animalele din fermele UE produc mai multe emisii decat masinile si camionetele la un loc

Vacile, porcii si alte animale de ferma din Europa produc in fiecare an mai multe gaze cu efect de sera decat toate masinile si camionetele Uniunii, atunci cand se ia in considerare impactul furajelor lor, potrivit unei noi analize a Greenpeace, citata de The Guardian.

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat cu 76,6 milioane de lei. Deja a fost semnat contractul

Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia va fi modernizat si dotat cu aparatura performanta, printr-un contract PNDL in valoare de 76,6 milioane de lei.

Verificari in mai multe localitati din Calarasi privind stabilirea vizei de resedinta

Numarul tot mai mare al solicitarilor privind viza de resedinta in mai mult elocalitati din tara, in apropierea alegerilor locale, i-au pus pe jar pe politistii calaraseni. Miercuri dupa-amiaza, oamenii legii desfasoara activitati, in mai multe localitati, pe linia verificarii legalitatii stabilirii vizelor de resedinta.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

CORONAVIRUS |Sibiu: Doua unitati de invatamant si mai multe clase, in scenariul rosu, dupa confimarea unor cazuri de infectare

Doua unitati de invatamant si mai multe clase vor trece la scenariul rosu, predare online, dupa confirmarea unor cazuri de coronavirus, potrivit unei decizii luate marti de Comitetul Judetean pentru.

Scoala inchisa dupa ce s-a aflat ca un profesor confirmat cu Covid-19 a predat la mai multe clase

In judetul Valcea au fost raportate mai multe cazuri de imbolnaviri cu Covid-19 in randul elevilor si al cadrelor didactice. O scoala si-a inchis portile, desi este posibil sa se revina asupra deciziei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )