Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Antena3 Antena3,
Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele. continuă pe Antena3

Santajul a la rus: Lukoil avertizeaza din nou ca ar putea inchide rafinaria din Romania. Procurorii au pus sechestru pe doua miliarde de euro

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va fi fortata sa faca acest lucru daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti Thomas Mueller, vicepresedinte al companiei petroliere ruse, scrie ITAR- TASS.

Lukoil avertizeaza cu inchiderea rafinariei din Romania

Grupul rus Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite TASS.

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres.

Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO]

Nu ca ne-am lauda, dar clipul asta cu Ant-Man nu-l veti mai vedea in alta parte. Premiera e pe 17 iulie si tot atunci veti putea citi si un review al filmului. http://playtech. ro/?p=229208 Posted by playtech. ro on Saturday, July 11, 2015 Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima datape marele ecran un membru-fondator [] Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Medicamentul care ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar

Un medicament pe baza de progesteron, ieftin si fara efecte adverse, ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar, potrivit unui studiu publicat in revista Nature si realizat de cercetatorii de la .

Un nou medicament ar putea trata jumatate din cazurile de CANCER la SAN. Ce substanta are la baza

Un medicament pe baza de progesteron, ieftin si fara efecte adverse, ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar, potrivit unui studiu publicat in revista Nature si realizat de cercetatorii de la Universitatea din Adelaide, Australia, si de la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie.

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

Adversarele jucatoarelor din Romania la turneul WTA de la Bucuresti

Sambata dupa-amiaza a avut loc la Arenele BNR tragerea la sorti a tabloului principal de concurs pentru BRD Bucharest Open. La conferinta de presa care a precedat evenimentul au fost prezente si trei dintre cele sase jucatoare din Romania acceptate direct pe tabloul de 32 de pozitii.

LukOil: Rafinaria si-ar putea opri activitatea din cauza sechestrului de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

Rafinaria Petrotel LukOil de la Ploiesti, ce apartine gigantului petrolier rus LukOil, si-ar putea opri activitatea in cel mult doua saptamani din cauza sechestrului de doua miliarde de euro pus de procurorii.

LukOil: Rafinaria si-ar putea opri activitatea din cauza sechestrului de doua miliarde de euro pus de procurori pe conturile companiei

Rafinaria Petrotel LukOil de la Ploiesti, ce apartine gigantului petrolier rus LukOil, si-ar putea opri activitatea in cel mult doua saptamani din cauza sechestrului de doua miliarde de euro pus de procurorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )