Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra creatoare de moda, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

B1 B1,
Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra creatoare de moda, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati. continuă pe B1

Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE MODA, gasita moarta cu corpul zdrobit... (FOTO)

O stilista si bloggerita foarte cunoscuta in lumea modei din Romaniei a murit dupa ce a cazut de la etajul 6. Este vorba despre Raluca Rosu, care avea 28 de ani si era unul dintre cei mai apreciati.

DOLIU in lumea artistica! Cantaretul a murit la DOAR 43 de ani (FOTO)

Cantaretul Stewart Lupton, care facea parte din trupa Jonathan Fire*Eater, a fost gasit mort in Salt Lake City, oras din Utah. CLICK AICI - Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE.

Lumea artistica, in DOLIU! Marele artist A MURIT la DOAR 43 de ani (FOTO)

Cantaretul Stewart Lupton, care facea parte din trupa Jonathan Fire*Eater, a fost gasit mort in Salt Lake City, oras din Utah. CLICK AICI - Lumea mondena din Romania, in stare de soc: Celebra CREATOARE DE.

Analiza pietei sistemelor de ventilatie din Romania

Piata sistemelor de ventilatie din Romania este estimata la aproximativ 51 milioane de euro in 2016, dupa o crestere semnificativa in 2015 peste 36% fata de anul anterior) si 2016 +15. 4%), potrivit unui studiu realizat la finalul anului trecut de.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Lumea mondena, zguduita de o marturisire fara precedent: Stefan Banica Jr confirma relatia cu verisoara sa primara! Totul a inceput la...

Sorana Darclee, fosta componenta a trupei ASIA si Stefan Banica Jr. sunt amandoi extrem de cunoscuti in Romania. Putina lume stie insa ca cei doi au o legatura foarte apropiata de familie, fiind.

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU.

O scriitoare celebra a inclus un sat din Romania in topul celor mai frumoase destinatii din lume

Scriitoarea Sylvie Bigar, autoare a catorva lucrari cu teme culinare si turistice, a realizat topul celor mai frumoase sate din lume. Dupa ce a ajuns la Viscri, autoarea a concluzionat ca poate deveni una dintre.

Avertisment dur privind securitatea de pe stadionele din Romania: Se poate intampla ceva mai rau ca in Colectiv!

Decizia Asociatiei Muncipale de Fotbal Bucuresti AMFB) de a organiza primele meciuri din play-off-ului Ligii a 4-a, unde participa echipa ca Academia Rapid sau CSA Steaua, pe stadionul Valentin Stanescu din.

Tatal unei celebre cantarete din Romania a murit! Barbatul avea probleme de sanatate (FOTO)

Ion Coteanu, tatal cantaretei Dana Coteanu, cunoscuta ca si Marijuana, s-a stins din viata. Barbatul se lupta de cativa ani cu diabetul si avea probleme grav cu inima. Dana a ramas fara ajutor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )