Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

B1 B1,
Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a sotului sau s-a agravat. Astfel, Mircea Cimpeanu are nevoie de ingrijire permanenta, semn ca cei doi nu se vor. continuă pe B1

O veste SOC zguduie muzica populara romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru marea doamna a cantecului popular romanesc. Starea de sanatate a sotului Mariei Ciobanu s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma.

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce.

Ce tragedie! Uite ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America: Din pacate abia acum s-a aflat...

Ionela Prodan a ajuns de urgenta la un spital din Las Vegas, SUA, in urma cu sase ani. Astfel, toata familia a fost foarte speriata si considera ca acela a fost momentul in care afectiunile la pancreas.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )