Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

România Liberă România Liberă,
Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta este al doilea premiu Gopo din cariera lui Victor Rebengiuc. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Adrian Titieni, pentru rolul din Domestic, Gheorghe . continuă pe România Liberă

Pozitia copilului - premiul Gopo 2014 pentru cel mai bun film

Pelicula Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti,.

Gopo 2014: Calin Peter Netzer, cel mai bun regizor.

Calin Peter Netzer a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru filmul Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Citeste si: Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014 La gala Gopo 2014, Calin Peter Netzer a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, alaturi de Razvan Radulescu, tot pentru filmul Pozitia copilului. Citeste si: Gopo 2014: Victor Rebengiuc, .

Pozitia copilului, cel mai bun film, la Gopo 2014.

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a castigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta a fost cel de-al noualea premiu Gopo primit la editia din acest an a evenimentului de filmul lui Calin Peter Netzer. Trofeul pentru cel mai bun film a fost primit de producatorul Ada Solomon si de actrita Luminita Gheorghiu, in absenta regizorului Calin Peter Netzer.

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru .

Contrabanda cu tutun, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Politia de Frontiera actioneaza in sistem integrat pentru combaterea contrabandei cu tigarete si a evaziunii fiscale, precum si pentru anihilarea retelelor de traficanti, colaborand cu structurile de ordine si siguranta publica si cu cele care au atributii in domeniul fiscal.

Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera.

Radu Beligan, maestru al teatrului si filmului romanesc, a primit premiul pentru intreaga cariera la cea de-a opta editie a galei Gopo, care se desfasoara luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Distinctia i-a fost inmanata lui Radu Beligan de actorul Marius Manole. Citeste si: Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului Dupa cum bine stiti am implinit de curand 95 de ani, o varsta la care - daca o apuca - oamenii .

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

Victor Ponta sta cel mai bine in sondajele pentru prezidentiale si sigur va candida din partea PSD, crede deputatulElena Udrea. Este evident ca nu se pune problema nici sa se refaca USL-ul, nici sa susti.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Pretul aurului a scazut la cel mai redus nivel din ultima luna

Pretul aurului a scazut luni la cel mai redus nivel din ultima luna, in perspectiva majorarii dobanzilor in SUA, anul viitor, care reduce atractivitatea metalului pretios, pentru constituirea de rezerve, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )