Libnet.ro
UNICEF

15:00

Luna gastronomiei romanesti: Mai multe restaurante din Bucuresti gatesc preparate traditionale

România Liberă România Liberă,
Luna gastronomiei romanesti: Mai multe restaurante din Bucuresti gatesc preparate traditionale

In legatura cu Congresul National de Gastronomie si Vin ARCUB, 7 iunie), incepand din 24 mai, echipele Vinul. Ro, Social City I Food and Wine si Rezervaunloc. Ro desfasoara o campanie de promovare a gastronomiei romanesti in restaurante. continuă pe România Liberă

Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pe raurile din mai multe judete ale tarii, valabil pana sambata. Se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale.

Lucrari de curatare si decolmatare a gurilor de scurgere pe mai multe strazi din Arad

Reprezentantii Primariei Municipiului Arad anunta ca in perioada 22 26 mai au loc noi lucrari pe mai multe strazi din oras.

Avertizare meteo: Ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mai multe regiuni din tara

O avertizare de ploi torentiale si vijelii va fi in vigoare, de vineri pana sambata, la ora 23. 00, in centrul, sudul, estul tarii si in zonele montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM: Ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mai multe regiuni din tara

O avertizare de ploi torentiale si vijelii va fi in vigoare, de vineri pana sambata, la ora 23. 00, in centrul, sudul, estul tarii si in zonele montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Rise Project: Privatizarea Capitalei. Cine se afla in spatele celor retrocedarilor a mai multor terenuri din Sectorul 6

Mai multe terenuri din Sectorul 6 al Capitalei au fost retrocedate suspect, intrand pe mana lui Ilie Potecaru, un afacerist cu puternice conexiuni la nivelul administratiei locale, informeaza jurnalistii Rise Project.

Restrictii de circulatie in Bucuresti in acest weekend

Traficul rutier va fi restrictionat in acest sfarsit de saptamana pe mai multe artere din Bucuresti, cu ocazia desfasurarii unor evenimente, anunta Agerpres, citand Brigada Rutiera. De vineri pana duminica, Asociatia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Matasari, in cadrul implementarii proiectului 'Femei pe Matasari', constand in prezentari de moda, concerte, spectacole de teatru.

Perchezitii la firme de publicitate din Bucuresti si trei judete intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii din Alba fac, astazi, mai multe perchezitii la sediile unor firme de publicitate si la locuintele unor persoane fizice din Alba, Bucuresti, Cluj si Mehedinti intr-un caz de evaziune fiscala in care reprezentantii firmelor respective sunt suspectati de evaziune fiscala prin societati de tip fantoma prejudiciul fiind estimat la peste 4 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

Europenii si masinile lor - In aprilie SUV-urile au atins cea mai mare cota din istorie. Diesel-urile au scazut de la 50%, la 46% din piata intr-un an

In aprilie piata masinilor noi a scazut cu 7% in Europa fata de a patra luna din 2016, dar vanzarile de masini diesel au scazut cu 15%, arata datele companiei de cercetare JATO care spune ca au contat mult si campaniile duse de mai multe tari impotriva masinilor pe motorina. La segmente de piata, doar VAN-urile si SUV-urile au crescut, acestea din urma atingand o cota record de 28% din piata totala.

SOCAR a deschis a doua benzinarie din Bucuresti si ajunge la 36 de statii

SOCAR a deschis in aceasta luna a doua benzinarie din Bucuresti, pe bd. Basarabia ajungand la 36 de statii de alimentare in Romania.

FOTO. EVZ a publicat un raport secret, care contine mai multe nereguli privind arhiva SIPA: Multe acte ar fi fost fost copiate la xerox, informatii confidentiale ar fi ajuns la Monica Macovei, iar alte documente ar fi disparut fara urma

Evenimentul Zilei a publicat, joi, un raport al comisiei din 2007 care s-a ocupat de arhiva SIPA. Documentul, insotit de mentiunea Secret de serviciu, arat[ mai multe nereguli privind utilizarea si disparitia anumitor acte din arhiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )