Libnet.ro
UNICEF

00:07

in luna iulie, AJOFM demareaza 6 cursuri de formare profesionala. in ce meserii se obtin calificari

Adevărul Adevărul,
in luna iulie, AJOFM demareaza 6 cursuri de formare profesionala. in ce meserii se obtin calificari

In luna iulie 2019, AJOFM Calarasi demareaza 6 cursuri de formare profesionala pentru 84 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Participantii vor fi pregatiti in meseriile de: barman, inspector-referent resurse umane, inspector in domeniul securatatii si sanatatii in munca, operator introducere validare si prelucrare date, brutar si competente cheie in limba romana. continuă pe Adevărul

in luna iulie, AJOFM demareaza 6 cursuri de formare profesionala. in ce meserii se obtin calificari

In luna iulie 2019, AJOFM Calarasi demareaza 6 cursuri de formare profesionala pentru 84 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Participantii vor fi pregatiti in meseriile de: barman, inspector-referent resurse umane, inspector in domeniul securatatii si sanatatii in munca, operator introducere validare si prelucrare date, brutar si competente cheie in limba romana.

169 de cursuri de formare profesionala incep in iulie. Calificarile cu cele mai multe locuri disponibile

Peste 2. 700 de persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna iulie 2019.

Prognoza meteo pentru luna iulie. Cum va fi vremea, ce temperaturi ne asteapta si unde va ploua

Prognoza meteo pentru luna iulie 2019. Afla in randurile urmatoare cum va fi vremea luna urmatoare, la ce sa te astepti in unele zone din tara si daca merita sa-ti planifici vacanta in Romania, avand in vedere conditiile meteo. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna iulie si, cu toate ca este cunoscuta ca fiind .

Reprezentantii MCV vin in luna iulie in Romania pentru a evalua situatia justitiei

O delegatie MCV va efectua, la inceputul lunii iulie, o vizita in Romania, pentru a evalua situatia justitiei din tara noastra, informeaza Mediafax. Reprezentantii MCV ajung in data de 2 iulie la Bucuresti si vor avea intalniri si cu ministrul Justitiei.

Luna iulie vine cu preturi mai mari pe litoral. Patronate: Nu avem bani, dar mergem cand e cel mai scump

Preturile pe litoral vor creste, de la 1 iulie, tarifele de cazare urmand sa fie majorate chiar si cu 20 la suta pe noapte. Cu toate acestea, camerele vor fi ocupate integral, pentru ca romanii vor la mare in iulie si august, cand este cel mai scump, spun reprezentantii patronatelor din turism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )