Libnet.ro
UNICEF

13:00

7 luni de la primul caz de coronavirus in Romania. Care este in acest moment cel mai afectat de pandemie oras din tara

B1 B1,
7 luni de la primul caz de coronavirus in Romania. Care este in acest moment cel mai afectat de pandemie oras din tara

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 1. 552 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national in ultimele 24 de ore, la 7 luni distanta de la primul caz de coronavirus depistat in. continuă pe B1

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care Neti Sandu nu are copii. Chiar daca putea sa faca un copil, vedeta a hotarat sa spuna pas. Acum realizeaza ca a gresit. De ce nu a ramas gravida niciodata Neti Sandu. S-a aflat tristul adevar Neti Sandu, una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul .

Care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Greseala pe care o fac multi romani

Chiar si cele mai iscusite gospodine mai rateaza uneori! Greseala pe care o fac multi romani are legatura cu doua legume cat se poate de banale. Iata cum poti invata care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Cum invatam sa facem diferenta dintre dovlecel si zucchini. Multi romani fac greseala asta Tarabele din piata sunt .

Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Ministerul Justitiei anunta finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justitie, care presupune gruparea tuturor institutiilor de justitie din Capitala intr-un singur areal.

Care este noua functie de la Google care te ajuta in pandemie

Iti doresti sa calatoresti, dar nu stii daca ai cum, avand in vedere restrictiile care apar si dispar peste noapte. Google Maps iti vine in ajutor si iti arata acum statistici.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )