Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lupta impotriva CORONAVIRUSULUI. Primul vaccin anti-Covid poate fi gata in toamna, anunta firma germana ofertata de Trump. intre timp, SUA si China fac propriile teste

B1 B1,
Lupta impotriva CORONAVIRUSULUI. Primul vaccin anti-Covid poate fi gata in toamna, anunta firma germana ofertata de Trump. intre timp, SUA si China fac propriile teste

O firma germana anunta ca ar putea livra un vaccin anti Covid-19 in toamna acestuian . Este vorba despre aceeasi firma de unde Donald Trump a vrut sa cumpere patentul vaccinului anti-coronavirus. Compania. continuă pe B1

IN LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI: Cristiano Ronaldo transforma gratuit hotelurile sale in spitale si plateste salariile medicilor

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo isi va transforma hotelurile din Portugalia in spitale pentru a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, anunta cotidianul spaniol Marca.

Banca Mondiala aloca 14 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirus

Banca Mondiala a anuntat marti ca suplimenteaza cu 2 miliarde de dolari, la 14 miliarde de dolari, fondurile puse la dispozitie statelor membre pentru reactia la pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Motivul pentru care lupta impotriva coronavirusului se intrerupe zilnic, la ora 13:00, la un spital din Milano

Zilnic la ora 13:00, la un spital din Milano lupta impotriva mortii cauzata de coronavirus se intrerupe pentru cateva momente, timp in care medicii iau legatura cu rudele pacientiilor.

Supraveghere si inteligenta artificiala: Rusia lanseaza tehnologia impotriva coronavirusului

Rusia a anuntat marti lansarea diverselor tehnologii in serviciul luptei impotriva coronavirusului, de la telemedicina la supravegherea supermarketurilor si a retelelor de socializare pentru a contracara stirile false, informeaza Agerpres citand France Presse.

Campania Andreei Marin dedicata luptei impotriva Coronavirusului a strans peste 11.000 de donatori in 3 zile!

Andreea Marin a lansat, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, o campanie de strangere de fonduri dedicata luptei impotriva COVID-19. Nu mai putin de 11. 000 de oameni i s-au alaturat si au facut donatii in mai putin de 3 zilei! .

Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

Primul test clinic pentru un vaccin impotiva noului coronavirus a inceput luni in SUA, la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle. Primul participant la test, va primi luni doza experimentala si va dura.

UPDATE SUA: Primul test clinic in curs pentru un vaccin impotriva coronavirusului

Primul test clinic pentru testarea unui vaccin impotriva noului coronavirus a inceput luni in Seattle, au anuntat autoritatile sanitare americane, preluate de AFP.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

Primul vaccin pentru COVID-19: ce sa stii despre reusita in lupta cu coronavirus

Specialisti din Canada au anuntat ca sunt aproape de-a avea vaccin pentru COVID-19. in lupta cu pandemia de coronavirus, aceasta e cea mai buna veste. Ce inseamna insa demersul lor si cat.

Capitanul lui Napoli vine in ajutorul luptei impotriva coronavirusului, printr-o donatie catre spitalele din Italia

Solidaritatea in lupta impotriva coronavirusului ia contur in Italia, unde cel mai recent, capitanul echipei SSC Napoli a donat 100. 000 de euro pentru spitalele din orasul echipei sale.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )