Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

B1 B1,
Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

Primul test clinic pentru un vaccin impotiva noului coronavirus a inceput luni in SUA, la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle. Primul participant la test, va primi luni doza experimentala si va dura. continuă pe B1

UPDATE SUA: Primul test clinic in curs pentru un vaccin impotriva coronavirusului

Primul test clinic pentru testarea unui vaccin impotriva noului coronavirus a inceput luni in Seattle, au anuntat autoritatile sanitare americane, preluate de AFP.

Primul test al unui vaccin impotriva coronavirusului va fi facut luni la Seattle

Primul participant la un studiu clinic pentru un vaccin impotriva noului coronavirus va primi o doza experimentala luni, la Seattle, potrivit unui oficial guvernamental, scrie AP.

CORONAVIRUS: PRIMUL TEST pentru COVID-19 al presedintelui Braziliei ar fi fost POZITIV

Momente dificile pentru presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro. in comunicatul televizat de joi, acesta a aparut cu o masca de protectie pe fata, iar vineri a fost facut anuntul potrivit caruia primul test.

Cursa contracronomentru pentru gasirea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2: vesti noi din Israel si Canada

Un laborator din Israel urmeaza sa anunte in cateva zile dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2, scrie presa israeliana.

IN LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI: Cristiano Ronaldo transforma gratuit hotelurile sale in spitale si plateste salariile medicilor

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo isi va transforma hotelurile din Portugalia in spitale pentru a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, anunta cotidianul spaniol Marca.

Coronavirus - Experti britanici au testat cu succes pe soareci un vaccin impotriva COVID-19

O echipa de cercetatori de la universitatea Imperial College din Londra crede ca este foarte aproape de a putea dezvolta un vaccin impotriva COVID-19, dupa ce a fost testat cu succes pe soarecii din laborator, informeazaThe Daily Express, citat de EFE.

Presa germana: Trump ar fi oferit un miliard de dolari pentru vaccinul contra coronavirus, ca sa-l foloseasca doar in SUA

Presedintele american Donald Trump a incercat sa obtina drepturi exclusive pentru un vaccin impotriva coronavirusului, vaccin la care lucreaza oamenii de stiinta de la compania CureVac din Tubingen, scrie presa germana.

Americanii testeaza primul vaccin impotriva coronavirus pe oameni

Oamenii de stiinta lucreaza contra cronometru pentru gasirea unui leac la coronavirus, noua gripa care a blocat intregul Mapamond. Pe aceeasi tema: China considera epidemia de coronavirus incheiata.

ISRAEL anunta crearea unui vaccin impotriva COVID-19

Institutul pentru Cercetari Biologice din Israel e asteptat sa anunte in cateva zile un vaccin anti-coronavirus.

Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

Atmosfera din Bucuresti, in plina criza de Coronavirus, este extrem de dezolanta. Populatia a dat navala in marile magazine, pentru a-si face provizii, pregatindu-se astfel pentru cel mai sumbru.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )