Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lupul de pe Wall Street are o blana mai lunga in versiunea de DVD, dar aceleasi naravuri

Adevărul Adevărul,
Lupul de pe Wall Street are o blana mai lunga in versiunea de DVD, dar aceleasi naravuri

Unul dintre cele mai controversate filme aflate in cursa pentru Oscar 2014, Lupul de pe Wall Street/The Wolf of Wall Street, pelicula care a socat o buna parte a publicului prin scenele cu conotatie sexuala si secventele ce implicau consum de droguri, va avea o varianta mai lunga cu o ora pe DVD. Daca in versiunea de cinema cuvantul fuck a fost rostit de 506 ori, pregatiti-va sa-l auziti si mai mult pe DVD. continuă pe Adevărul

Varianta pe DVD a filmului The Wolf of Wall Street are patru ore!

Filmul The Wolf of Wall Street va fi lansat peste doar cateva luni pe DVD, iar fanii lui DiCaprio au cateva motive in plus sa-l cumpere: filmul are patru ore, scenele de sex sunt de mai lunga durata decat in varianta editata si numarul injuraturilor creste exponential.

Leul are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

Leul s-a depreciat cu 1,6% fata de euro in perioada 1 27 ianuarie, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent, potrivit unui raport al societatii de brokeraj Equity Invest.

Leul are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

Leul s-a depreciat cu 1,6% fata de euro in perioada 1 27 ianuarie, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent, potrivit unui raport al societatii de brokeraj Equity Invest.

Tot mai putini bebelusi in criza: cati copii s-au nascut in 2013

Criza pare sa afecteze puternic natalitatea in tara noastra. O arata numarul copiilor nascuti in ani de criza, cifra care in ultimii cinci ani a scazut cu circa 50. 000 de nasteri, potrivit datelor furnizate WALL-STREET. RO de Directia pentru Evidenta.

Cele mai spatioase vile istorice scoase la inchiriat

Cladirile istorice pot pune la dispozitie si suprafete de birouri generoase de peste 1. 000, ajungand chiar si la 2. 000 mp. RO va prezinta cateva dintre cele mai spatioase cladiri istorice aflate pe piata.

Ai o firma in servicii? Unde si la ce chirii iti poti gasi un birou

Cele mai multe solicitari de spatii de birouri de circa 200 mp vin de la companii de servicii: consultanti, arhitecti, avocati, spune Cristina Rosca, managing partner Real Time, care alaturi de WALL-STREET. RO a creionat felul in care piata birourilor.

Ochelarii Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere

Ochelarii digitali Google Glass vor putea fi dotati cu lentile corectoare de vedere, in urma unui acord incheiat de Google cu compania VSP Global, specializata in servicii de ingrijire a ochilor, relateaza Wall Street Journal. De asemenea, Google va.

Wall Street continua sa scada, in ciuda rezultatelor bune ale Caterpillar

Wall Street a continuat sa scada si luni, rezultatele peste asteptari ale Caterpillar nefiind de natura sa-i impresioneze pe investitori care asteapata decizia Fed de miercuri: Dow Jones a cedat 0,26 %, iar Nasdaq 1,08 %. Si monedele unor mari economii emergente si-au continuat luni caderea libera, afectate de situatii economice dificile si neputincioase in fata deciziei bancii centrale americane, Federal Reserve Fed), de la care se asteapta miercuri o decizie de politica monetara, scrie AFP.

Vacanta de manager pe Coasta de Azur: Nu plecati de la ideea preconceputa ca este foarte scump

Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45 , povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata de vacanta - Coasta de Azur, din Franta.

PROFIL IT 150; Cum vor arata viitorul si inovatia in domeniul ITC? Asteptarile specialistilor in domeniu

Cum va arata omenirea in urmatorii ani? Va fi un viitor dominat de mobilitate? Care sunt tendintele in tehnologie? Am incercat sa gasim raspunsul de la managerii chestionati de WALL-STREET.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )