Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Coca-Cola concediaza 2.000 de angajati si le cere directorilor companiei sa nu mai circule cu limuzina

Compania Coca-Cola urmeaza sa disponibilizeze in urmatoarele saptamani circa 2. 000 de angajati, in cadrul unui plan de a economisi anual aproape 3 miliarde de dolari, informeaza The Wall Street Journal.

Romania este al doilea mare exportator de grau in Egipt, inaintea Rusiei

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu livrari de 780. 000 tone, scrie Mediafax .

Ce cadouri a primit Traian Basescu in 2014: presedintele spune ca nu a pastrat niciunul

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activitati de protocol.

Cursul de schimb in Ajun de Craciun: lichiditatea pietei este redusa

Cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut cu aproape 1 ban, la cel mai ridicat nivel de la mijlocul lunii decembrie, intr-o piata interbancara in care au avut loc putine tranzactii, preponderent ordine comerciale.

Economia SUA, in plina revigorare: PIB-ul a urcat cu 5% in T3

SUA a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, depasind estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru.

Cat vei economisi daca te lasi de fumat de la 1 ianuarie 2015: in 10 ani faci ocolul pamantului in doi

Fumatorii sunt constienti de obicei de impactul financiar pe care il are acest viciu asupra bugetului familiei, dar de cele mai multe ori acest lucru nu cantareste asa mult incat sa ii determine sa renunte la fumat. RO va prezinta.

Piata investitiilor a explodat in 2014: volumul a crescut de 4 ori. Ce urmeaza in 2015?

Volumul achizitiilor de proiecte imobiliare a explodat in 2014, crescand de la 300 milioane euro in 2013, la circa 1,2 miliarde de euro, in special ca urmare a tranzactiilor a doi investitori, NEPI si Globalworth. Wall-Street. ro a discutat cu mai multi.

Mos Craciun vine in fiecare zi pe Wall Street

Pentru marile institutii financiare de pe Wall Street, care si-au uitat prea repede rolul in declansarea crizei financiare globale si lauda neincetat virtutile capitalismului, dar numai cand este vorba de profituri, Mos Craciun a venit de doua ori in decembrie 2014.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )