Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lupul de pe Wall Street, printre cele mai vizionate filme in cinematografele romanesti in ultimii ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lupul de pe Wall Street, printre cele mai vizionate filme in cinematografele romanesti in ultimii ani

,,Lupul de pe Wall Street, unul dintre filmele care are sanse mari la Premiile Oscar din acest an, a adus in cinematografele din Romania peste 94. 000 de spectatori in doar cateva zile, potrivit MediaPro Distribution, compania care distribuie. continuă pe Wall-Street Ro

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax .

Posturile de hacker etic sau chimist alimentar, printre cele mai bine platite slujbe ale viitorului

Hackerul etic, chimistul alimentar sau inginerul front-end. Acestea sunt cateva dintre cele mai bine platite slujbe ale viitorului. Iar pozitiile sunt strans legate de dezvoltarea tot mai accentuata a tehnologiei.

Globurile de Aur: 12 ani de sclavie si American Hustle Cele mai bune filme

Asociatia Presei Straine de la Hollywood a impartit premiile in mod cat mai echitabil, dar unii au fost mai egali decat altii. De pilda, American Hustle care a primit trei distinctii, sau Dallas Buyers Club care a impuscat doua premii de interpretare. Lista completa a castigatorilor, in articol.

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, printre cele mai admirate personalitati din lume

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, conduc in topul celor mai admirate personalitati din lume. Clasamentul a fost realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui sondaj in 13 tari. Bill Gates,.

TOP: cele mai tari unitati de cazare subacvatice

Hotelurile subacvatice reprezinta una dintre cele mai noi frontiere atinse in domeniul ospitalitatii. Din Zanzibar pana in Suedia, unitati de cazare amplasate sub apa, care ofera imagini unice, au rasarit pe glob. RO iti prezinta cele mai.

Topul cartierelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi ale apartamentelor de 2 camere

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat in 2013 cel mai puternic declin la nivel national, ca medie. RO va prezinta zonele in care s-au inregistrat cele mai mari scaderi la apartamentele de 2 camere, unitatile cele mai cautate.

7 subiecte: cele mai importante noutati economice ale zilei

Un scurt tur de forta al principalelor subiecte, stiri si povesti din Wall-Street. ro, alaturi de Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al publicatiei.

Incepe Conferinta Euromoney de la Viena. WALL-STREET.RO va transmite cele mai importante stiri de la eveniment

A noua editie a conferintei Euromoney The Central Eastern European Forum 2014 incepe marti la Viena. RO va fi prezent la eveniment si va relata in timp real cele mai importante informatii si teme pe care bancherii ce se.

[INFOGRAFIC] Cele mai bune segmente pe care iti poti incepe afacerea de comert online

Retailul online creste rapid atat la nivel global cat si in Romania, dar unele sectoare cresc mai accelerat decat altele. Bigcommerce a publicat un infografic despre industriile care aduc cele mai mari oportunitati in zona de comert online pentru.

Cele mai sigure autoturisme testate: campioana e din China

Euro NCAP a numit cele mai sigure autoturisme din clasa lor in 2013, dupa ce a efectuat teste de siguranta pe 33 de autoturisme noi. Majoritatea masinilor au obtinut 5 stele, doar opt modele au primit 4 stele si unul 3 stele. Cea mai sigura masina.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )