Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luxul Rolls-Royce nu cunoaste limite: Livrarile au crescut cu 12% in 2014, record absolut de vanzari

Hotnews Hotnews,
 Luxul Rolls-Royce nu cunoaste limite: Livrarile au crescut cu 12% in 2014, record absolut de vanzari

Marca de lux britanica Rolls-Royce a vandut 4. 063 automobile in 2014, cu 12% mai multe decat in anul precedent, a anuntat compania. Acest rezultat marcheaza cel mai bun an din istoria de 111 ani a companiei si prima data cand vanzarile depasesc pragul de 4. 000 de unitati/an. continuă pe Hotnews

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

Rolls-Royce, vanzari record in 2014, pentru al cincilea an consecutiv

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca a inregistrat, anul trecut, vanzari record pentru al cincilea an consecutiv, 2014 fiind anul cu cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani a companiei, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )