Libnet.ro
UNICEF

15:30

M.I.A. ne hipnotizeaza cu videoclipul piesei Y.A.L.A.!

Devorator Monden Devorator Monden,
M.I.A. ne hipnotizeaza cu videoclipul piesei Y.A.L.A.!

, acronim de la You Always Live Again, este cel de-al patrulea single oficial extras de pe noul album al lui M. , intitulat Matangi, care a fost lansat pe cinci noiembrie. Acum cateva ore artista originara din Sri Lanka a dezvaluit online videoclipul oficial al noii sale piese. Pentru acest clip M. a facut echipa . continuă pe Devorator Monden

HOT! Flo Rida ia cu asalt luxosul Las Vegas in videoclipul piesei How I Feel!

How I Feel este noul single marca Flo Rida extras de pe viitorul album al rapperului, intitulat The Perfect 10, programat sa se lanseze in decursul anului 2014. Clipul piesei avut premiera in urma cu doar cateva ore pe contul de Youtube al artistului. Flo Rida si amicii sai ajung in Las Vegas in automobilele .

Pusha T si Rick Ross reflecta la trecutul lor in videoclipul piesei Hold On!

Hold On face parte de pe albumul de debut oficial al rapperului Pusha T, intitulat My Name Is My Name, care a fost lansat la inceputul lunii octombrie. Piesa, in colaborare cu Rick Ross, este unul dintre multele single-uri promotionale extrase de pe acest material. Recent a avut loc si premiera videoclipului piesei Hold On .

Akon devine un erou in videoclipul piesei So Blue!

La scurt timp dupa lansarea noului sau single oficial pe iTunes, Akon ne ofera acum si videoclipul acestuia in cadrul caruia il are ca invitat special pe wrestler-ul Tiny Lister. Dupa ce vede cum o femeie este maltratata de iubitul sau, Akon incepe sa ii urmareasca pe cei doi avand ca scop salvarea femeii. Urmarirea .

Wiz Khalifa se bucura de o viata luxoasa in videoclipul piesei The Plan feat. Juicy J!

The Plan este o piesa extrasa ca single promotional de pe ultimul album al lui Wiz Khalifa, intitulat O. , care a fost lansat in decembrie 2012. Trackul beneficiaza de aparitia ca featured artist a rapperului Juicy J. Acum cateva ore cei doi artisti au dezvaluit online videoclipul noii lor piese care ni-l prezinta pe Wiz .

HOT! Rihanna o ia razna in videoclipul piesei What Now!

Premiera noului clip al artistei din Barbados a avut loc in urma cu doar cateva momente pe contul sau de Vevo. What Now este cel de-al cincilea single extras de pe ultimul album al Rihannei, intitulat Unapologetic, lansat in noiembrie 2012. RiRi apare in clip purtand doua tinute, una alba si una neagra, ceea ce .

Imagine Dragons au lansat videoclipul piesei On Top Of The World!

Piesa este inclusa pe albumul de debut al formatiei americane, intitulat Night Visions, care a fost lansat in noiembrie 2012. On Top Of The World reprezinta cel de-al treilea single oficial extras de pe material. Recent a avut loc premiera videoclipului acestei piese, On Top Of The World fiind lansat ca single oficial anul acesta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )