Libnet.ro
UNICEF

14:15

Wiz Khalifa se bucura de o viata luxoasa in videoclipul piesei The Plan feat. Juicy J!

Devorator Monden Devorator Monden,
Wiz Khalifa se bucura de o viata luxoasa in videoclipul piesei The Plan feat. Juicy J!

The Plan este o piesa extrasa ca single promotional de pe ultimul album al lui Wiz Khalifa, intitulat O. , care a fost lansat in decembrie 2012. Trackul beneficiaza de aparitia ca featured artist a rapperului Juicy J. Acum cateva ore cei doi artisti au dezvaluit online videoclipul noii lor piese care ni-l prezinta pe Wiz . continuă pe Devorator Monden

Mike WiLL Made It face echipa cu Migos si Wiz Khalifa pentru o noua piesa Whippin A Brick!

Dupa ce a produs o buna parte din hiturile acestei veri, inclusiv pe cele ale lui Miley Cyrus, producatorul si rapperul Mike WiLL Made It incepe acum sa isi promoveze noul proiect in colaborare cu brandul de imbracaminte Been Trill si anume mixtape-ul MikeWiLLBeenTriLL. O prima portie din acest material ne este oferita prin intermediul .

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Shepherd of Fire!

Noua piesa a formatiei rock americane este extrasa ca single oficial de pe ultimul album marca Avenged Sevenfold, intitulat Hail To The King, care a fost lansat la sfarsitul lunii august. Desi Halloweenul a trecut, rockerii simt nevoia sa mai stea putin in aceasta faza, dovada stand videoclipul piesei Shepherd Of Fire. Solistul M. Shadow .

Akon devine un erou in videoclipul piesei So Blue!

La scurt timp dupa lansarea noului sau single oficial pe iTunes, Akon ne ofera acum si videoclipul acestuia in cadrul caruia il are ca invitat special pe wrestler-ul Tiny Lister. Dupa ce vede cum o femeie este maltratata de iubitul sau, Akon incepe sa ii urmareasca pe cei doi avand ca scop salvarea femeii. Urmarirea .

Drake ia cu asalt orasul Memphis in videoclipul piesei Worst Behavior!

Noul videoclip al rapperului canadian, care dureaza nu mai putin de 10 minute, a avut premiera pe 11 noiembrie. Clipul piesei Worst Behavior a fost filmat in Memphis, cunoscut ca si orasul natal al rock and roll-ului. In cadrul clipului isi fac aparitia, pe langa Drake, rapperul Juicy J, Turk si tatal artistului, Dennis Graham.

2 Chainz este traficant de droguri in videoclipul piesei Fork!

Ce s-ar fi ales de 2 Chainz daca nu ar fi ajuns cantaret? Aceasta este ideea principala din noul videoclip al rapperului, pentru piesa Fork, extrasa ca single promotional de pe albumul B. II: Me Time, lansat la inceputul lunii septembrie. In noul clip 2 Chainz se imagineaza in rolul unui traficant de droguri care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )