Libnet.ro
UNICEF

05:15

Macklemore Ryan Lewis petrec in stil mexican in clipul piesei White Walls!

Devorator Monden Devorator Monden,
Macklemore Ryan Lewis petrec in stil mexican in clipul piesei White Walls!

Dupa ce au impanzit televiziunile si posturile de radio cu hiturile lor anterioare, iata ca duo-ul ne incanta acum cu un nou single, White Walls, pentru care baietii au realizat si un clip a carui premiera a avut loc pe noua septembrie. Piesa reprezinta o colaborare cu ScHoolBoy Q si Hollis. Videoclipul, care dureaza nu . continuă pe Devorator Monden

Iggy Azalea si T.I. ne prezinta clipul piesei Change Your Life!

Tanara rapperita australiana ne introduce in lumea de lux in care traieste in clipul celui mai nou single al sau, Change Your Life. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperul T. si este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al lui Iggy, intitulat The New Classic. Dupa tema bollywoodiana adoptata in clipul .

Miley Cyrus filmeaza clipul piesei Wrecking Ball! Vezi aici o fotografie teaser!

Fosta vedeta Disney nu sta o clipa locului si isi promoveaza prin orice mijloace viitorul material de studio, BANGERZ. Dupa lansarea clipului piesei We Cant Stop, show-ul erotic alaturi de Robin Thicke de la MTV VMA 2013 si nenumarate sedinte foto incendiare, Miley Cyrus va reveni din nou in atentia noastra cu clipul noii sale .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )