Libnet.ro
UNICEF

22:30

Miley Cyrus filmeaza clipul piesei Wrecking Ball! Vezi aici o fotografie teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miley Cyrus filmeaza clipul piesei Wrecking Ball! Vezi aici o fotografie teaser!

Fosta vedeta Disney nu sta o clipa locului si isi promoveaza prin orice mijloace viitorul material de studio, BANGERZ. Dupa lansarea clipului piesei We Cant Stop, show-ul erotic alaturi de Robin Thicke de la MTV VMA 2013 si nenumarate sedinte foto incendiare, Miley Cyrus va reveni din nou in atentia noastra cu clipul noii sale . continuă pe Devorator Monden

Am scris istorie, spune Miley Cyrus despre prestatia ei de la MTV VMA!

Prestatia ei controversata de pe scena MTV VMA a facut o lume intreaga sa susoteasca, iar Miley Cyrus este tare mandra de show-ul ei. Cantareata este de parere ca a scris istorie si compara momentul ei cu cel al sarutului dintre Madonna si Britney Spears, in urma cu zece ani. Continue reading .

HOT! Wale, Nicki Minaj si Juicy J lanseaza clipul piesei Clappers!

Considerat un imn perfect pentru cluburile de striptease, Clappers este cel mai nou single extras de pe ultimul album al lui Wale, The Gifted, lansat anul acesta in iunie. Pentru aceasta piesa, artistul de origine nigeriana i-a cooptat pe doi dintre colegii sai de breasla, inconfundabila Nicki Minaj si rapperul Juicy J. Clipul piesei, in .

Girls Generation isi incanta fanii cu clipul piesei Galaxy Supernova!

Taeyeon, Jessica, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona si Seohyun, mai pe scurt Girls Generation, revin in atentia noastra cu un nou single, Galaxy Supernova, lansand in acelasi timp si clipul acestuia. In cadrul videoclipului fetele apar purtand aceeasi tinuta, dar in culori diferite, dansand si interpretandu-si piesa intr-un decor acaparat de lumini si lasere .

G-Dragon lanseaza partea a doua a noului sau album si clipul piesei Crooked!

Nici nu au trecut bine doua zile de la lansarea videoclipului piesei Coup Detat, ca artistul sud-coreean ne incanta cu un nou clip, cel pentru piesa Crooked. Concomitent, G-Dragon lanseaza astazi, cinci septembrie, si cea de-a doua parte a noului sau material de studio, intitulat Coup Detat. Adrenalina, distractie, tinute si frizuri excentrice. Asa s-ar .

DJ Khaled, Nicki Minaj, Future si Rick Ross ne prezinta clipul piesei I Wanna Be With You!

Celebrul DJ i-a cooptat pentru aceasta super colaborare pe cativa dintre colegii sai de breasla, rapperii Future si Rick Ross si nelipsita Nicki Minaj, pe care Khaled a cerut-o in gluma in casatorie acum cateva saptamani. I Wanna Be With You este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al lui DJ Khaled, .

HOT! Raluka se iubeste cu Connect-R in clipul piesei Aroma

DJ Sava si Raluka au fost invitatii speciali din acest weekend ai showului Syndicate of Party by Utv in Club Le Cinema din Timisoara. Cele mai tari momente ale petrecerii vor putea fi urmarite Joi de la ora 23:30, doar pe Utv si UtvHD! DJ Sava si Raluka au cantat in premiera pentru publicul prezent .

G-Dragon a lansat prima parte a noului sau album si clipul piesei Coup Detat!

Dupa ce saptamana trecuta artistul a facut ravagii in randul publicului de la M Countdown K-CON din Los Angeles cand a interpretat live in premiera piesa Niliria alaturi de Missy Elliott, iata ca acum G-Dragon isi incanta fanii cu un nou clip, cel pentru single-ul Coup Detat, extras de pe noul sau album cu acelasi .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )