Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marea depesedizare, la final: Madalin Voicu, ultimul PSD-ist eliberat din functie de Ludovic Orban

B1 B1,
Marea depesedizare, la final: Madalin Voicu, ultimul PSD-ist eliberat din functie de Ludovic Orban

Marea depesedizare a ministerelor si institutiilor publice, anuntata de premierul Ludovic Orban, a ajuns la final. Madalin Voicu, singurul membru PSD care a scapat de primele valuri de demiteri, a fost eliberat. continuă pe B1

Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, functie pe care o ocupa de la inceputul lui 2017.

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

Madalin Voicu, dat afara de la Ministerul Culturii, dupa ce Orban a fost acuzat ca il asteapta cu bratele deschise in PNL

Premierul Ludovic Orban l-a demis, joi, peMadalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotararea urmand a fi publicata in Monitorul Oficial, potrivit unui anunt al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )