Libnet.ro
UNICEF

07:45

MAE: 11 romani de la o ferma din Germania, depistati cu COVID-19. Toata societatea agricolaa intrat in carantina

B1 B1,
MAE: 11 romani de la o ferma din Germania, depistati cu COVID-19. Toata societatea agricolaa intrat in carantina

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, printr-un comunicat de presa emis vineri, ca 11 romani din cei circa 120 care lucreaza la o fema din Borken, Germania, au fost depistati cu COVID-19. Persoanele infectate. continuă pe B1

Muncitori romani depistati cu noul coronavirus, la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 11 muncitori romani, angajati la o ferma din Germania, au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Pacientii sunt asimptomatici si au fost izolati.

Focar de COVID-19 la o alta ferma din Germania: 19 romani sunt infectati cu coronavirus

Nouasprezece romani care lucreaza intr-o ferma din Germania au fost diagnosticati cu COVID-19, anunta Ministerul roman de Externe.

MAE anunta ca 19 romani au fost infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza prin intermediul unui comunicat de presa caun numar de 19 cetateni romanicare lucreaza la o ferma din Swisttal districtul Rhein-Sieg, Germania).

19 romani care lucreaza la o ferma din Germania, infectati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 19 cetateni romani care lucreaza la o ferma din loc.

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

DETLEF SCHEELE: Piata muncii din Germania va avea nevoie de trei ani pentru a se redresa

Va fi nevoie de cel putin trei ani inainte ca piata muncii din Germania sa se redreseze in urma efectelor negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19), a declarat pentru DPA Detlef Scheele, seful Oficiului Federal pentru Munca BA).

De ce au succes oamenii de stiinta din Germania sau hackerii si cainii guvernului din Taiwan in lupta cu conspiratiile despre COVID-19

Pentru a-si convinge cetatenii sa poarte masca si sa nu creada in conspiratiile despre COVID-19, guvernele din lume au aplicat strategii diferite, adaptate propriilor culturi. in Germania functioneaza increderea in stiinta si in autoritati, in Spania regulile dure, iar in Taiwan umorul face minuni. Totusi, exista peste tot probleme cu respectarea regulilor.

Digi 24: Cum promoveaza Marcel Ciolacu un fake news care a circulat in mai multe tari despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat ca un test pentru coronavirus costa in Romania 70-80 de euro, iar in Germania costa 17-18 euro.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )