Libnet.ro
UNICEF

08:30

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

B1 B1,
MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De. continuă pe B1

Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Mai multi romani, care lucreaza intr-un abator din nord-vestul Germaniei, au fost infectati cu coronavirus, a confirmat Ministerul de Externe.

MAE: 47 de romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus

Cel putin 47 de cetateni romani care lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara sunt infectati cu noul coronavirus, potrivit Ministerului Roman de Externe.

Citu: incercam sa-i tinem in tara pe romani care au revenit. Ce sector angajeaza urgent 10.000 de oameni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca exista sectoare care vor sa angajeze 10. 000 de romani, in special cei reveniti din strainatate.

MAE: 47 de romani de la abatorul din Germania, infectati cu coronavirus, alti 57 in carantina

Printre persoanele infectate cu coronavirus la abatorul Dissen din Germania se afla 47 de romani, iar pentru alti 57 de romani s-a decis plasarea in carantina, informeaza autoritatile locale germane, potrivit unui comunicat transmis vineri de Ministerul Afacerilor Externe.

MAE a anuntat repatrierea a 306 cetateni romani, care lucrau pe vase de croaziera din America

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta revenirea in tara a 306 cetateni romani de pe vasele de croaziera din America de Nord, prin Croatia, care au fost blocati in strainatate din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei.

Alti 394 de romani care lucrau pe vase de croaziera in America de Nord, repatriati. Printre acestia, 15 romani din SUA aflati in greva foamei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, vineri repatrierea a 394 de romani, care au fost blocati la bordul vaselor de croaziera din America de Nord, ca urmare a masurilor luate din cauza declansarii pandemiei. Totodata, au fost repatriati si 15 romani aflati in greva foamei in Statele Unite.

MAE organizeaza 7 zboruri pentru revenirea romanilor din Spania, Franta si Marea Britanie in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, intre 21 si 24 mai, vor fi organizate sapte zboruri pentru cetatenii romani, care se afla in strainatate cu titlu temporar si au fost afectati de.

Reactia Kaufland dupa ce noua persoane care lucreaza la un depozit al retailer-ului au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Noua persoane care lucreaza la depozitul Kaufland de langa Turda au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, in urma unor testari efectuate.

Reactia MAE cu privire la romanii care lucreaza intr-un abator din Germania si au fost infectati cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informatiile aparute in presa cu privire la faptul ca mai multi cetateni, care lucreaza intr-un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus.

VIDEO Romani din Madrid, bruscati si alungati de localnici. Plecati la voi in tara, polonezi scarbosi!

Mai multi muncitori romani care lucreaza in Madrid sunt hartuiti de vecinii care-i vor plecati din Spania. Atacurile localnicilor au inceput sa creasca in intensitate in ultima perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )