Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Antena3 Antena3,
Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Mai multi romani, care lucreaza intr-un abator din nord-vestul Germaniei, au fost infectati cu coronavirus, a confirmat Ministerul de Externe. continuă pe Antena3

Reactia MAE cu privire la romanii care lucreaza intr-un abator din Germania si au fost infectati cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informatiile aparute in presa cu privire la faptul ca mai multi cetateni, care lucreaza intr-un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus.

MAE: Cetateni romani, printre persoanele confirmate cu Covid-19 care lucreaza la abatorul din Dissen

Ministerul Afacerilor Externe a informat, joi, ca se regasesc si cetateni romani printre persoanele confirmate cu Covid-19 care isi desfasoara activitatea la compania de prelucrare a carnii din localitatea germana Dissen.

Ministrul Violeta Alexandru si omologul sau german au discutat despre situatia romanilor din Germania: Am avut toata deschiderea ministrului Heil pentru a raspunde cu fermitate tuturor sesizarilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si omologul german, Hubertus Heil, au discutat despre situatia muncitorilor romani care lucreaza sezonier in Germania si au semnat o declaratie comuna de intentie privind intensificarea cooperarii in domeniul pietei muncii si politicilor sociale.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Romani umiliti pe plantatiile din Germania: Am stat nemancati! Nici apa nu au vrut sa ne dea

De cateva zile, mai multi romani care au venit sa culeaga sparanghel protesteaza in Bonn, Germania. Revolta lor a pornit spontan in acest weekend. Muncitorii sunt nemultumiti de faptul ca reprezentantii fermei nu asigura conditiile impuse in perioada pandemiei de coronavirus.

Reactia Kaufland dupa ce noua persoane care lucreaza la un depozit al retailer-ului au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Noua persoane care lucreaza la depozitul Kaufland de langa Turda au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, in urma unor testari efectuate.

Ce le lipseste angajatilor care lucreaza de acasa studiu

Cei mai multi dintre cei care lucreaza de acasa spun ca le lipseste socializarea si discutiile cu colegii si delimitarea clara intre activitatea de birou si timpul liber potrivit unui studiu. Iata un top al lucrurilor care le lipsesc cel mai mult angajatilor in munca de acasa.

MAE a anuntat repatrierea a 306 cetateni romani, care lucrau pe vase de croaziera din America

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta revenirea in tara a 306 cetateni romani de pe vasele de croaziera din America de Nord, prin Croatia, care au fost blocati in strainatate din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei.

Citu: incercam sa-i tinem in tara pe romani care au revenit. Ce sector angajeaza urgent 10.000 de oameni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca exista sectoare care vor sa angajeze 10. 000 de romani, in special cei reveniti din strainatate.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )