Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reactia MAE cu privire la romanii care lucreaza intr-un abator din Germania si au fost infectati cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Reactia MAE cu privire la romanii care lucreaza intr-un abator din Germania si au fost infectati cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat informatiile aparute in presa cu privire la faptul ca mai multi cetateni, care lucreaza intr-un abator din Germania, au fost confirmati cu coronavirus. continuă pe Antena3

Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Mai multi romani, care lucreaza intr-un abator din nord-vestul Germaniei, au fost infectati cu coronavirus, a confirmat Ministerul de Externe.

Reactia Kaufland dupa ce noua persoane care lucreaza la un depozit al retailer-ului au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Noua persoane care lucreaza la depozitul Kaufland de langa Turda au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, in urma unor testari efectuate.

Ce le lipseste angajatilor care lucreaza de acasa studiu

Cei mai multi dintre cei care lucreaza de acasa spun ca le lipseste socializarea si discutiile cu colegii si delimitarea clara intre activitatea de birou si timpul liber potrivit unui studiu. Iata un top al lucrurilor care le lipsesc cel mai mult angajatilor in munca de acasa.

MAE: Toti romanii de la ferma din Bornheim si-au primit salariul. Au fost identificate 120 de locuri de munca pentru cei care doresc sa continue munca in domeniul agricol, in Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, joi seara, ca toti romanii angajati la ferma din Bornheim si-au primit salariul cuvenit. Printr-un comunicat de presa, Bucurestiul a precizat ca, atat Ambasada Ro.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )