Libnet.ro
UNICEF

09:30

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce stat este de evitat in aceasta perioada din cauza poluarii alarmante

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce stat este de evitat in aceasta perioada din cauza poluarii alarmante

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Malaysia in aceasta luna ca aerul de acolo este alarmant de poluant, avand in vedere smog-ul care se regaseste pe. continuă pe B1

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii din afara granitelor! Risc major de furtuna

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul.

ALERTA! MAE, atentionare de calatorie pentru una din tarile cu cea mai numeroasa comunitate de romani! Detalii de ultim moment

Orarul zborurilor din Spania ar putea fi dat peste cap, in conditiile in care Regatul iberic se pregateste de grevele anuntate de Ryanair si Iberia. Anuntul a fost facut chiar de catre Ministerul Afacerilor.

MAE: Atentionare de calatorie in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Croatia. Meteorologii au anunt.

MAE: Atentionare de calatorie in Republica Croatia

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Cr.

Ultima ora! Pensiile speciale vor fi impozitate. Decizia a fost luata in Parlament

Proiectul de lege care prevede impozitarea pensiilor speciale a primit aviz pozitiv in comisia de buget. Senatorii au luat decizia cu 76 de voturi pentru si niciun vot impotriva. Printre cei ale caror pensii urmeaza sa fie impozitate se numara judecatorii si fostii sefi de stat. Pensiile speciale vor fi impozitate Stiti foarte bine sunt .

Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe. Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune

Schimbare in grila de programe Antena 1. incep noi zile de foc pentru curajosii incantati de provocara statiei. Este liber la distractie! Ce se intampla cu o cunoscuta emisiune? Antena 1, schimbare de ultima ora in grila de programe Schimbare in grila Antena 1. O emisiune, greu incercata, se lupta sa ramana pe micile ecrane.

Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu! S-ar putea schimba tot in cazul Caracal

Parchetul General a decis! Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu. Ar putea schimba tot in misteriosul caz Caracal. Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a depus mai multe documente doveditoare la Parchetul General in cazul din Olt. El a sesizat modul de lucru al Institutului National .

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

Ultima ora! Laura Codruta Kovesi a fost votata procuror-sef european

Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a primit 17 din cele 22 de voturi si va fi prima persoana care ocupa functia nou infiintata. PNL si USR PLUS au confirmat informatia prin comunicate de presa. Laura Codruta Kovesi a fost .

Primul SUV Maybach e pe drum. Detalii de ultima ora

Primul SUV Maybach in versiune de serie este pe drum. Acesta va avea la baza SUV-ul GLS, anticipat de conceptul Ultimate Luxury, prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Beijing.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )