Libnet.ro
UNICEF

20:46

ALERTA! MAE, atentionare de calatorie pentru una din tarile cu cea mai numeroasa comunitate de romani! Detalii de ultim moment

B1 B1,
ALERTA! MAE, atentionare de calatorie pentru una din tarile cu cea mai numeroasa comunitate de romani! Detalii de ultim moment

Orarul zborurilor din Spania ar putea fi dat peste cap, in conditiile in care Regatul iberic se pregateste de grevele anuntate de Ryanair si Iberia. Anuntul a fost facut chiar de catre Ministerul Afacerilor. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce stat este de evitat in aceasta perioada din cauza poluarii alarmante

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Malaysia in aceasta luna ca aerul de acolo este alarmant de poluant, avand in vedere smog-ul care se regaseste pe.

MAE: Atentionare de calatorie in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Croatia. Meteorologii au anunt.

MAE: Atentionare de calatorie in Republica Croatia

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Cr.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din afara granitelor! Furtunile vor face ravagii

Ministerul de Externe atentioneaza romanii care se afla sau calatoresc in Croatia ca mai multe regiuni vor fi afectate miercuri de cod portocaliu de vant, ce va atinge o voteza de pana la 110 kmh.

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii din afara granitelor! Risc major de furtuna

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul.

Olanda se pregateste sa renunte la una din principalele facilitati fiscale pentru multinationale

Cu ocazia revenirii din vacanta parlamentara, guvernul olandez se pregateste sa puna capat marilor facilitati pentru multinationale: executivul urmeaza sa prezinte marti o modificare legislativa privind impozitarea profiturilor, pentru a corecta imaginea de paradis fiscal pentru marile grupuri, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )