Libnet.ro
UNICEF

13:15

MAE, atentionare de calatorie in UNGARIA: Romanii care vor sa paraseasca tara trebuie sa afle asta! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
 MAE, atentionare de calatorie in UNGARIA: Romanii care vor sa paraseasca tara trebuie sa afle asta! Detalii de ULTIM MOMENT

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ungaria ca sistemul pentru plata taxelor rutiere din aceasta tara nu va fi. continuă pe B1

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia: Cu ce riscuri se confrunta mai multe regiuni elene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia incepand de marti, in conditiile in care exista un risc ridicat grad 4 din 5) de incendii de vegetatie.

MAE: Atentionare de calatorie pentru insulele Creta si Dodecanez. Risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate, exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5), incepand cu data de 6 august 2019, pentru insula Creta si insulele Dodecanez .

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

MAE, atentionare de calatorie in Spania: Greva generala da peste cap vacantele romanielor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca exista riscul declansarii.

MAE atrage un semnal de alarma celor care vor sa calatoreasca in Grecia: Risc de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate,.

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Ministrul de Interne face apel la cetatenii care vor participa la manifestatia de pe 10 august sa protesteze pasnic: Sunt convins ca noul sef al Jandarmeriei va gestiona fara incidente evenimentul

Ministrul Internelor, Mihai Fifor, a facut un apel, joi, la cetatenii care vor participa la protestele din 10 august sa o faca in mod pasnic si legal, subliniind ca este convins ca generalul Constantin Florea va gestiona transparent si fara incidente desfasurarea evenimentelor.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Spania: Greva generala pe aeroportul El-Prat, din Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, ca, in conformitate cu informatiile publicate in mass-media locale, vineri va incepe o greva generala pe aeroportul El-Prat din Barcelona, relateaza Agerpres.

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, sugereaza ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august ar putea fi din nou batuti: Dar ce credeti ca este exclus? (VIDEO)

Marian Oprisana sugerat in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Vrancea ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august din Piata Victoriei ar putea fi batuti, la fel cum s-a.

Start-Up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finantare, facuta publica

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) face publica lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )