Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul de Interne face apel la cetatenii care vor participa la manifestatia de pe 10 august sa protesteze pasnic: Sunt convins ca noul sef al Jandarmeriei va gestiona fara incidente evenimentul

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Interne face apel la cetatenii care vor participa la manifestatia de pe 10 august sa protesteze pasnic: Sunt convins ca noul sef al Jandarmeriei va gestiona fara incidente evenimentul

Ministrul Internelor, Mihai Fifor, a facut un apel, joi, la cetatenii care vor participa la protestele din 10 august sa o faca in mod pasnic si legal, subliniind ca este convins ca generalul Constantin Florea va gestiona transparent si fara incidente desfasurarea evenimentelor. continuă pe Hotnews

Fifor: ii indemn pe toti cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca in mod pasnic, in mod legal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a adresat, joi, un indemn catre toti cei care vor participa la protestul din 10 august sa faca acest lucru in mod pasnic, in mod legal si a dat asigurari ca noul comandant al Jandarmeriei are capacitatea de a gestiona in mod cat mai corect si transparent desfasurarea evenimentelor.

VIDEO Activistii StopHam Moldova vor participa in alegerile locale din Chisinau: Activitatea noastra va fi mai eficienta din interiorul Primariei

Unul dintre liderii miscarii civice StopHam Moldova, Alexandru Ciolac, organizatie ce se ocupa cu sensibilizarea opiniei publice cu privire la parcarile ilegale si comportamentul inadecvat al participantilor in traficul rutier, a anuntat ca activistii miscarii vor participa in alegerile locale din Chisinau, din 20 octombrie, pentru functia de consilier in cadrul Consiliului Municipal.

Ungaria: Fidesz face apel la boicotarea produselor Coca-Cola, dupa ce compania a realizat reclame care promoveaza toleranta persoanelor gay

Reclamele realizate de Coca-Cola cu ocazia unui festival de muzica din Ungaria care promoveaza acceptarea persoanelor gay l-au determinat pe vicepresedintele partidului de guvernamant sa faca apel la boicotarea produselor companiei, relateaza Reuters.

Atacuri armate in SUA: Obama face apel la respingerea discursurilor care normalizeaza rasismul

Fostul presedinte american Barack Obama a facut apel luni la respingerea retoricilor susceptibile sa incurajeze atacuri armate precum cele care au provocat in acest weekend moartea a 31 de persoane in Texas si Ohio, relateaza AFP si Reuters.

Dezarmare: Putin face apel la un dialog serios pentru a evita haosul

Vladimir Putin a facut luni un apel la un dialog serios pentru a evita haosul dupa sfarsitul tratatului de dezarmare nucleara INF, avertizand ca Rusia va fi constransa sa produca noi rachete daca Wasingtonul o face si punand in garda impotriva unei curse nelimitate a inarmarilor, potrivit Le Vif, citat de Rador.

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, sugereaza ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august ar putea fi din nou batuti: Dar ce credeti ca este exclus? (VIDEO)

Marian Oprisana sugerat in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Vrancea ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10 august din Piata Victoriei ar putea fi batuti, la fel cum s-a.

MAE atrage un semnal de alarma celor care vor sa calatoreasca in Grecia: Risc de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate,.

Start-Up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari care vor primi finantare, facuta publica

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA) face publica lista celor 10. 000 de beneficiari care au fost admisi pentru finantare in cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up.

Se anunta concedieri la stat. Institutiile din care vor pleca jumatate dintre angajati

Incep concedierile la stat! Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat marti dimineata de Ministerul Finantelor Publice, in unele ministere si institutii subordonate vor fi dati afara 50% dintre angajati, scrie Digi24 .

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august: Zodiile care vor avea cea mai proasta perioada

Saptamana 5 - 11 august nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te confrunti cu probleme sensibile acasa. Treci printr-o perioada in care ai nevoie de confort emotional. Ai tendinta sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )