Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Spania. Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului

B1 B1,
MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Spania. Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului

Ministerul Afacerilor Externeatentioneaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Spania si Comunitatea Autonoma Andaluzia, asupra conditiilor meteo. continuă pe B1

E oficial! Se dau bani pentru romanii afectati de pandemie si in 2021. Cum ii obtii

Este oficial! Se dau bani pentru romanii care sunt afectati de pandemia de coronavirus si in 2021. Care sunt aceste actegorii sprijinite financiar si anul viitor si cum pot obtine acesti bani, vedeti in articolul de mai jos. Romanii afectati de epidemia de coronavirus vor fi sprijniti financiar de catre stat si anul viitor. Cine .

BREXIT Ce trebuie sa stie romanii care vor sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie. Regulile se schimba de la 1 ianuarie 2021

Incepand cu 1 ianuarie 2021, odata cu incheierea perioadei de tranzitie dupa retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana, conditiile de imigrare se schimba pentru toti cetatenii straini, inclusiv pentru romani. Vor fi alte reguli pentru cei care vor vrea sa se stabileasca in Regatul Unit, sa lucreze sau sa studieze acolo.

MAE, atentionare de calatorie pentru Slovenia. Autoritatile anunta caderi masive de zapada si inundatii

Cetatenii romani care care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Slovenia trebie sa stie ca s-au emis atentionari pe termen scurt privind posibile inundatii in regiunile.

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si .

Lista tarilor din zona galbena Carantina 14 zile pentru cei care vin in Romania din aceste state

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste state trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

Traian Berbeceanu anunta restrictii pentru bucurestenii care merg la cumparaturi

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat, vineri, ca numarul de clienti care vor intra in .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )