Libnet.ro
UNICEF

07:00

Traian Berbeceanu anunta restrictii pentru bucurestenii care merg la cumparaturi

România Liberă România Liberă,
Traian Berbeceanu anunta restrictii pentru bucurestenii care merg la cumparaturi

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat, vineri, ca numarul de clienti care vor intra in . continuă pe România Liberă

TRAIAN BERBECEANU: Voi face controale inopinate si unde voi constata ca nu sunt respectate regulile sanitare, va raspunde seful institutiei respective

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat pentru G4Media ca va efectua controale inopinate in Bucuresti, in diferite zone si institutii, pentru a se asigura personal ca regulile sanitare sunt respectate. in cazul in care masurile nu sunt aplicate corespunzator, seful institutiei sau responsabilul de zona controlata va fi chemat si tras la raspundere, a declarat prefectul.

Traian Berbeceanu: Anul acesta, fara Revelion in strada. Si, cel mai bine, fara artificii!

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, le taie orice speranta romanilor care mai credeau ca s-ar fi bucura in strada de momentul treceri dintre ani. El a amintit ca starea de alerta a fost prelungita pentru inca 30 de zile iar masura interdictiei de circulatie dupa ora 23 ramane in vigoare si in noaptea de Anul Nou.

Anuntul momentului facut de Traian Berbeceanu. Ce masuri vor fi luate in Capitala

Pefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a discutat, miercuri, cutoate structurile care au atributii de control in aceasta perioada. Au fost analizate masurile care se impun in Capitala, pentru ca numarul de infectari cu SARS-CoV-2 a crescut alarmant. Vlad Voiculescu spune ca in actualul context se impune carantina, in schimb primarul Nicusor Dan respinge aceasta varianta.

Traian Berbeceanu: Restrictiile care se afla in vigoare si care au fost stabilite de catre specialisti sunt suficiente la acest moment (VIDEO)

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca restrictiile care sunt in vigoare la acest moment sunt de natura sa ne ajute.

Sedinta decisiva pentru carantinarea Bucurestiului. Nicusor Dan si Traian Berbeceanu hotarasc restrictiile

Sedinta cruciala pentru carantinarea Bucurestiului, convocata astazi de Nicusor Dan si de prefectul Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu: Sporim controalele ca sa nu carantinam Capitala. Voi face verificari inopinate unde voi constata ca nu sunt respectate regulile sanitare, va raspunde seful institutiei respective

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca va efectua controale inopinate in Bucuresti, in diferite zone si institutii, pentru a se asigura ca regulile de protectie sanitara sunt respectate. Daca.

Prefectul Traian Berbeceanu spune ca nu se impune carantinarea Capitalei: Degeaba iei foarte multe masuri pe hartie daca nu le respectiSefa DSP Bucuresti: Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput, acum vorbim de un platou (VIDEO)

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, Oana Nicolescu, spun ca nu s-a discutat despre o posibila carantinare a Bucurestiului. Rata incidentei cazurilor.

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

Lista tarilor din zona galbena Carantina 14 zile pentru cei care vin in Romania din aceste state

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste state trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Spania. Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului

Ministerul Afacerilor Externeatentioneaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Spania si Comunitatea Autonoma Andaluzia, asupra conditiilor meteo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )