Libnet.ro
UNICEF

22:45

MAE: Atentionare privind incendiile de vegetatie din Portugalia

România Liberă România Liberă,
MAE: Atentionare privind incendiile de vegetatie din Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica P. continuă pe România Liberă

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce tara europeana are probleme mari in aceste zile

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia joi, avertizandu-i ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ri.

MAE. Atentionare de calatorie: in Grecia sunt asteptate ploi torentiale, furtuni puternice si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde este prognozata, incepand de sambata, vreme nefavorabila - ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina. Acestea vor afecta mai multe regiuni.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care intentioneaza sa revina duminica, 18 august, in Romania, dinspre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista premisele ca la punctul de frontiera.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

Raportul INML privind cazul crimelor din Caracal a ajuns la DIICOT. Anchetatorii s-au intors in casa lui Gheorghe Dinca

Sunt informatiile diminetii. Raportul INML privind cazul din Caracal a ajuns la DIICOT. Antena 3 a prezentat imagini cu anchetatorii care revin in casa groazei. Institutul de Medicina Legala a finalizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )