Libnet.ro
UNICEF

12:30

MAE: Test PCR obligatoriu pentru persoanele care ajung in Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Test PCR obligatoriu pentru persoanele care ajung in Grecia

Miniterul Afacerilor Externe anunta ca au fost instituite noi masuri pentru intrarea in Grecia, de azi fiind obligatorie completarea formularului PLF Passenger Locator Form) cu 24 de ore inainte de calatorie, indiferent de tara de unde soseste o persoana. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

Noi masuri privind accesul pe teritoriul Cehiei pentru persoanele sosite din zonele rosii, inclusiv Romania. De cand intra in vigoare decizia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, pentru persoanele care sosesc din statele incluse in zona rosie din.

Noi conditii de acces in Grecia: Este obligatoriu test PCR cu rezultat negativ pentru COVID-19

Toate persoanele care intra in Grecia, indiferent de tara din care sosesc sau de mijlocul de transport folosit, sunt obligate sa prezinte un test molecular PCR) cu rezultat negativ pentru COVID-19, care sa fi fost prelevat cu maximum 72 de ore anterior intrarii in aceasta tara.

Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul

Primarul general al Capitalei, pe nume Nicusor Dan, a anuntat ca stimulentul financiar pentru persoanle cu handicap va fi platit marti si miercuri, facand precizarea ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor. Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap Informatie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: .

Nicusor Dan anunta ca stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizand ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor.

MAE: Se reintorc restrictiile pentru Grecia. Ce trebuie sa faca romanii care calatoresc spre Republica Elena

Toate persoanele care ajung in Grecia, indiferent de tara din care vin si de mijlocul de transport folosit, trebuie sa prezinte un test PCR facut cu cel mult 72 de ore inainte, cu rezultat negativ pentru COVID-19. MAE anunta ca au fost instituite noi masuri pentru intrarea in Grecia, de marti fiind obligatorie completarea formularului PLF Passenger Locator Form) cu 24 de ore inainte de calatorie, indiferent de tara de unde soseste o persoana.

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Primaria Capitalei a virat stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap

Primaria Capitalei a semnat luni ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handic.

Alina Gorghiu: Marcel Ciolacu a uitat de ce a pierdut trei randuri de alegeri si un referendum, dar sper ca pe 6 decembrie sa ii aminteasca persoanele care vor veni la urne (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a intervenit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician, si a dezmintit cateva lucruri pe care le afirmase Marcel Ciolacu in aceeasi emisiune. Lucruri care sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )