Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE lanseaza o noua avertizare de calatorie pentru Grecia. Care sunt riscurile

Antena3 Antena3,
MAE lanseaza o noua avertizare de calatorie pentru Grecia. Care sunt riscurile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia in legatura cu mentinerea unor restrictii si anularea unor curse regulate ale navelor care asigura transportul de calatori, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. continuă pe Antena3

Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: La ce trebuie sa fie atenti romanii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena in legatura cu mentinerea unor restrictii, respectiv anularea unor curse.

Decizie a CEDO in cazul primului roman condamnat pentru terorism, care a reclamat conditii necorespunzatoare de detentie

Dragos Ciupercescu, primul roman condamnat pentru terorism, in urma atacului cu grenada din 2002 de la Liceul Jean Monet din Capitala, are din nou cistig de cauza la CEDO, care a dispus daune de 3. 000 de euro, dupa ce a reclamat conditiile necorespunzatoare din penitenciar.

Rute alternative pentru turistii care pleaca de la munte spre Capitala

Turistii care se intorc de la munte spre Capitala sunt sfatuiti de catre Centrul Infotrafic al Politiei Romane sa foloseasca rute alternative, pentru evitarea aglomeratiei pe principalele artere rutiere in aceste zile de vacanta.

Caru`cu vedete: Alex Dima isi implica fiica in proiecte civice: incerc sa o pregatesc pentru adultul care va deveni; Monica Gabor a scandalizat tot internetul dupa ce l-a pupat pe gura pe fiul lui Mr. Pink

Paula Seling, revoltata de ignoranta oamenilor privind incalzirea globala: Nu mai suport. Urlu de multa vreme, prea putini ma asculta. Nick Gordon, considerat responsabil de moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort. Care ar fi cauza decesului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )