Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei. continuă pe Antena3

Anunt important pentru pensionari. Ce se intampla cu banii, in luna ianuarie

Nou anunt important pentru pensionari! Anul 2020 vine cu o schimbare in privinta indemnizatiilor lor. Ce se intampla cu banii din ianuarie? Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul. Anunt important pentru pensionari Casa Nationala de Pensii Publice a informat de curand ca o parte din pensonari vor putea primi in luna ianuarie a .

Primarul din Iasi vrea sa interzica folosirea petardelor in oras: Vor fi amenzi drastice pentru cei care le vor vinde

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a anuntat vineri ca vrea sa interzica folosirea si comercializarea petardelor in oras si ca va cere Consiliului Local sa aprobe o hotarare in acest sens. El afirma ca proiectul prevede amenzi drastice pentru cei care vand sau folosesc petarde.

Brigitte Sfat a rabufnit, dupa ce fanii au ras de pozele ei din vacanta. Ce replica le-a dat bruneta: suflet frustrat

Inainte de venirea noului an, cuplul format din Brigitte Sfat si Florin Pastrama a dat o fuga pana in Bali, acolo unde se afla si in prezent. Nu tocmai un influencer, dar o persoana publica ce doreste sa isi tina fanii la curent, bruneta a postat mai multe imagini din calatoria sa exotica. Fanii au .

Rute alternative pentru turistii care pleaca de la munte spre Capitala

Turistii care se intorc de la munte spre Capitala sunt sfatuiti de catre Centrul Infotrafic al Politiei Romane sa foloseasca rute alternative, pentru evitarea aglomeratiei pe principalele artere rutiere in aceste zile de vacanta.

Noi detalii si imagini din dosarul lui Gelu Oltean: Ce sume plateau cei care voiau sa participe la ritualurile samanice organizate in clinica din Dambovita

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la clinica din Dambovita, in care erau organizate ritualuri samanice care provocau halucinatii puternice cauzate de ceaiul interzis si adus din Peru.

Caru`cu vedete: Alex Dima isi implica fiica in proiecte civice: incerc sa o pregatesc pentru adultul care va deveni; Monica Gabor a scandalizat tot internetul dupa ce l-a pupat pe gura pe fiul lui Mr. Pink

Paula Seling, revoltata de ignoranta oamenilor privind incalzirea globala: Nu mai suport. Urlu de multa vreme, prea putini ma asculta. Nick Gordon, considerat responsabil de moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort. Care ar fi cauza decesului.

CUTREMURATOR! Mihai Bendeac are mari probleme de sanatate. Din pacate, medicii n-au nici un leac pentru boala care il chinuie pe celebrul actor

Mihai Bendeac este un actor de exceptie, un om de televiziune pe masura. Vedeta are mereu aparitii cu zambetul pe buze, insa asunde o mare durere. Mai exact, actorul are nevoie de ajutor pentru a-si re.

Dosar penal pentru schiorul care a lovit un copil pe partie, la Sinaia. in ce stare este acum baiatul accidentat

Politistii au deschis un dosar penal pe numeleschiorului care a accidentat joi un copil pe partia de schi dinSinaia.

ANM, avertizari de fenomene periculaose pentru mai multe regiuni din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara atentionari nowcasting de ceata pentru cinci judete, valabile pana la ora 23:00, transmite Agerpres. Potrivit meteorologilor, in zona joasa a.

Pisici care cad din tavan, intr-un spital din Romania. Una a ajuns chiar pe fata unui pacient in timp ce acesta era pe targa

O ancheta interna a fost demarata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, dupa ce pe un culoar al unitatii medicale, in zona Sectiei Radiologie, doua pisici au cazut din tavan peste pacientii care asteptau pe hol, in conditiile in care din plafonul fals lipseau unele bucati de rigips.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )