Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rute alternative pentru turistii care pleaca de la munte spre Capitala

Hotnews Hotnews,
 Rute alternative pentru turistii care pleaca de la munte spre Capitala

Turistii care se intorc de la munte spre Capitala sunt sfatuiti de catre Centrul Infotrafic al Politiei Romane sa foloseasca rute alternative, pentru evitarea aglomeratiei pe principalele artere rutiere in aceste zile de vacanta. continuă pe Hotnews

Rute alternative pentru a scapa de cozile de pe Valea Prahovei. Soferii pot alege din patru drumuri

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei si vor sa evite aglomeratia de pe DN1.

Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei.

Primarul din Iasi vrea sa interzica folosirea petardelor in oras: Vor fi amenzi drastice pentru cei care le vor vinde

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a anuntat vineri ca vrea sa interzica folosirea si comercializarea petardelor in oras si ca va cere Consiliului Local sa aprobe o hotarare in acest sens. El afirma ca proiectul prevede amenzi drastice pentru cei care vand sau folosesc petarde.

Utile: Cea mai utila rezolutie in 2020: redu dependenta de telefon cu acest truc; Vacante culinare in 2020. Care sunt cele mai potrivite destinatii pentru turistii gurmanzi

Cinci obiceiuri de dimineata pentru a avea mai multa energie. Modul in care ne petrecem dimineata poate. Putem citi super-rapid? Capacitatea de a citi rapid s-ar putea dovedi extrem de importanta.

Caru`cu vedete: Alex Dima isi implica fiica in proiecte civice: incerc sa o pregatesc pentru adultul care va deveni; Monica Gabor a scandalizat tot internetul dupa ce l-a pupat pe gura pe fiul lui Mr. Pink

Paula Seling, revoltata de ignoranta oamenilor privind incalzirea globala: Nu mai suport. Urlu de multa vreme, prea putini ma asculta. Nick Gordon, considerat responsabil de moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort. Care ar fi cauza decesului.

CUTREMURATOR! Mihai Bendeac are mari probleme de sanatate. Din pacate, medicii n-au nici un leac pentru boala care il chinuie pe celebrul actor

Mihai Bendeac este un actor de exceptie, un om de televiziune pe masura. Vedeta are mereu aparitii cu zambetul pe buze, insa asunde o mare durere. Mai exact, actorul are nevoie de ajutor pentru a-si re.

Dosar penal pentru schiorul care a lovit un copil pe partie, la Sinaia. in ce stare este acum baiatul accidentat

Politistii au deschis un dosar penal pe numeleschiorului care a accidentat joi un copil pe partia de schi dinSinaia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )