Libnet.ro
UNICEF

05:15

MAE: Lituania interzice de luni accesul pentru rezidentii din Romania

Hotnews Hotnews,
 MAE: Lituania interzice de luni accesul pentru rezidentii din Romania

Guvernul din Lituania a hotarat ca, incepand din data de 13 iulie, sa interzica accesul pe teritoriul tarii a celor care vin din Romania, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

MAE: Lituania interzice accesul romanilor pe teritoriul sau, incepand cu 13 iulie

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri seara, printr-un comunicat de presa ca, incepand cu data de 13 iulie 2020, cetatenii romanii nu vor mai avea acces pe teritoriul Lituaniei. Hotararea a.

incepe judecata fostului ministru de interne pentru uciderea din culpa a politistului Gigina

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi inceperea judecatii in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru uciderea din culpa a motociclistului de la Politia Rutiera, Bogdan Gigina. Astfel, instanta a stabilit ca rechizitoriul trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie a fost legal intocmit, conform g4media.

Administratia Trump ar putea interzice aplicatia chineza TikTok pentru utilizatorii din SUA

Mike Pompeo, Secretarul de Stat al SUA, a anuntat ca administratia Trump ia in calcul sa restrictioneze accesul utilizatorilor americani la aplicatia chineza de social media TikTok, pe fondul temerilor ca ar.

Masura drastica pentru petrecaretii din Vama Veche! Ce nu mai au voie sa faca din acest weekend

Se iau deja masuri drastice pe litoral dupa ce numarul de cazuri de COVID au crescut alarmant. Petrecerile din Vama Veche vor fi interzise incepand din acest weekend.

La aproape 5 ani de la moartea politistului Bogdan Gigina, instanta a decis ca poate incepe procesul in care Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procesul in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa in legatura cu accidentul rutier care a dus la moartea politistului Bogdan Gigina, in octombrie 2015, poate incepe, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti. Dosarul a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie in urma cu mai bine de doi ani, dar s-a plimbat pe la mai multe instante din motive de procedura.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Italia solicita restrictii pentru calatorii din afara UE, pe fondul cresterii numarului de infectari cu COVID-19

Italia a cerut, miercuri, noi masuri de protectie pentru pasagerii care calatoresc in tarile Uniunii Europene din afara blocului pentru a bloca raspandirea noului coronavirus. Italia a suspendat toate.

Puteri sporite pentru politia din Hong Kong: perchezitii fara mandat si cenzura totala pe internet

Noua lege privind securitatea in Hong Kong, adoptata recent de Beijing, confera puteri sporite politiei din fosta concesiune britanica, mai ales in ceea ce priveste supravegherea, transmite marti AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )