Libnet.ro
UNICEF

18:00

MAE, noi precizari referitoare la romanii prezenti pe nava Diamond Princess

Antena3 Antena3,
MAE, noi precizari referitoare la romanii prezenti pe nava Diamond Princess

Ministerul Afacerilor Externe a facut noi precizari referitoare la romanii aflati printre pasagerii de pe nava Diamond Princess, aflata in portul Yokohama. continuă pe Antena3

MAE: Pana acum nu au fost identificati alti romani printre persoanele infectate cu coronavirus de pe nava Diamond Princess Ce se intampla cu romanii membri ai echipajului

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca pana la acest moment nu au fost identificati alti romani printre persoanele de pe nava Diamond Princess ale caror rezultate medicale sa fi confirmat prezenta COVID-19 si ca starea de sanatate a romanului diagnosticat cu coronavirus este in continuare buna. MAE mai spune ca miercuri, dupa finalizarea perioadei actuale de carantina, pasagerii vor putea parasi vasul pe baza unui certificat medical eliberat de autoritatile japoneze, in timp ce romanii membri ai echipajului pot fi supusi unei noi perioade de carantina de 14 zile. La bordul navei se afla peste 3. 700 de persoane, intre care si 17 romani - 15 membri ai echipajului si 2 pasageri. Bilantul celor infectati pe nava Diamond Princess a urcat luni la 454.

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess, aflata in carantina in Japonia, a declarat ministrul japonez al Sanatatii, Katsunobu Kato.

Romanul infectat cu coronavirus pe nava de croaziera aflata in Japonia este in stare buna Nu au fost confirmate noi cazuri printre romanii de pe vas - MAE

Romanul infectat cu coronavirus de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in apele teritoriale japoneze, este intr-o stare de sanatate buna, iar in prezent i se fac teste medicale suplimentare, a anuntat vineri seara Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea, institutia spune ca nu au fost confirmate cazuri noi de infectare cu coronavirus in randul celorlalti 16 romani aflati pe vas.

Pasageri americani evacuati de pe nava Diamond Princess. 16 romani, captivi in continuare pe vasul de croaziera

Pasagerii de pe pachebotul de lux Diamond Princess care nu sunt infectati cu coronavirus au inceput sa fie evacuati. 250 de americani au fost deja preluati de o cursa aeriana pusa la dispozitie de Washington. 16 romani sunt captivi, in continuare, in inchisoarea plutitoare din Japonia. Romanul diagnosticat cu coronavirus este in stare buna, insa ramane sub observatie. intre timp, la nivel mondial, numarul celor decedati se apropie de 1. 800, iar cel al imbolnavirilor a trecut de 71.

Coronavirus - Cel putin 40 de americani infectati pe nava Diamond Princess in largul Japoniei

Cel putin 40 de americani au fost infectati de noul coronavirus la bordul navei Diamond Princess, care se afla in carantina in largul Japoniei, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )