Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

Playtech Playtech,
Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

In ciuda perioadei de incertitudine, exista si-o veste buna: e posibila o scadere a ratelor pentru anumiti romani. Mecanismul e destul de simplu. E important de stiut, daca ai rate, cum e. continuă pe Playtech

Cea mai buna veste pentru bucuresteni! Ce se va intampla incepand cu 1 august

Veste buna pentru bucuresteni! incepand cu data de 1 august, Teatrul Elisabeta isi reia activitatea. Spectacolele vor avea loc in doua locatii din Bucuresti, in aer liber.

Cea mai buna veste pentru utilizatorii de Chrome: ce se schimba si de ce-ti va fi util

Cel mai nou update Google Chrome rezolva o problema care a dat mari batai de cap utilizatorilor, iar cea mai noua actualizare a browserului vine cu o imbunatatire semnificativa pentru.

Cea mai buna veste pentru cei cu masini pe motorina, benzina si nu numai. Se pregatesc noi autostrazi, sosele si drumuri nationale

Poate ca Romania n-a excelat cand vine vorba de sosele, dar putem spera ca lucrurile vor deveni mai bune. Autoritatile din transporturi pregatesc 70 de kilometri de autostrazi si drumuri.

Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Salarii mai mari pentru anumiti romani. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege conform caruia se acorda o majorare salariala de pana la 25% personalului care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat.

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Angajatii care ar putea primi o reducere de 13 ani

Un proiect care prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumiti angajati romani este pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Acesti angajati ar urma sa beneficieze de o reducere a varstei de pensionare de 13 ani.

MAE, precizari pentru cetatenii romani, dupa ce Marea Britanie a publicat lista statelor exceptate de la restrictiile de calatorie

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, vineri, ca a fost informat de catre partea britanica in ceea ce priveste mentinerea masurilor existente la frontierele Marii Britanii pentru cetatenii romani, care vor.

Bani in plus la salariu pentru toti acesti romani. Legea a fost data acum, iar conditiile sunt simple

Finalul de iunie vine cu o veste buna pentru anumiti romani. A fost votat proiectul prin care vor primi mai multi bani. Desigur, sunt cateva criterii de avut in vedere. Proiectul de lege.

Banca Transilvania, anuntul important pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla de acum incolo

Banca Transilvania le reaminteste tuturor romanilor care au cont bancar ca pot folosi una dintre cele mai utile optiuni din aplicatia sa. Asta indiferent de banca, desigur. Cea mai buna idee.

Toate testele pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative

Cele aproximativ 550 de teste pentru COVID-19 luate de la turistii romani care au ajuns cu avionul in Creta au iesit negative, informeaza consultantul in marketing turistic Razvan Pascu intr-o postare pe.

Este oficial, se dau cate 500 de euro de la stat pentru mii de romani. Care e conditia cruciala?

Odata cu planul Guvernului de-a relansa economia, a fost integrata si-o idee care ar stimula atat munca de la distanta, cat si mentinerea angajatilor. Iar de data asta vorbim de 500 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )