Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Antena3 Antena3,
Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. Ne apropiem de scenariul 3: cum vor fi afectati cetatenii de noile masuri impuse de autoritati

In cursul zilei de sambata, dupa atingerea unui numar de 100 de cazuri de infectati cu COVID-19, autoritatile din Romania vor trece la scenariul 3 de raspuns la epidemia cu coronavirus. in prezent avem 95 de cazuri de coronavirus.

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia.

Stare de urgenta. Marcel Vela, despre noile masuri pentru limitarea infectiilor cu COVID-19 VIDEO

Peste numai cateva ore Romania intra in starea de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis. Autoritatile pregatesc masuri pentru gestionarea si limitarea infectiilor. Printre altele s-a hotarat ca toate persoanele care se intorc din tari care au mai mult de 500 de cetateni confirmati cu COVID-19 sa fie introduse direct in izolare pentru 14 zile.

Mesajul unei asistente pentru romanii care s-au intors din Italia de teama coronavirusului: Aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini

Asistenta medicala Catalina Nedelcu a scris un mesaj plin de nemultumire cu privire la romanii care s-au intors din Italia in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )