Libnet.ro
UNICEF

09:30

MAE: Toate persoanele care intra in Grecia, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19

B1 B1,
MAE: Toate persoanele care intra in Grecia, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din 20 noiembrie, toate persoanele care intra in Grecia pe cale rutiera, pe la Promachonas, sunt supuse testarii rapide pentru COVID-19, MAE: Accesul pe. continuă pe B1

Teste rapide pentru COVID-19 pentru cei care intra in Grecia cu masina, pe la Promachonas. Accesul, doar cu rezultat negativ Se cere in continuare si test PCR

Toate persoanele care intra in Grecia cu masina, pe la Promachonas, sunt testate rapid pentru COVID-19, accesul fiind permis celor care au rezultat negativ. Totodata, se mentine obligatia de a prezenta, la intrarea in Grecia, un test Real Time - PCR facut cu cel mult 72 de ore inainte, cu rezultat negativ, conform Ministerului Afacerilor Externe.

Ce se intampla, de fapt, cu persoanele care se vor vaccina anti-covid. Planul uimitor al americanilor

Din ce ince mai multa lume isi pune intrebari in legatura cu vaccinul Pfizer. Sunt intrebari legitime, disipate in spatiul public de specialisti, nu numai de simpli cetateni. Exista speranta ca acest vaccin sa fie ceea se anunta a fi, dar exista si scepticism. Vaccinul Pfizer si pregatirea autoritatilor de ce e mai rau Desi .

Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Fata de lista aprobata anterior, au fost introduse Statele Unite ale Americii si Serbia.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )