Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Gemeni

Antena3 Antena3,
Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Gemeni

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre calitatile nativilor din zodia Gemeni. Gemenii promoveaza spiritul liber, sunt firi curioase, iubesc libertatea si aventura. Cea mai mare. continuă pe Antena3

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Taurul e loial, stabil, dar incapatanat

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia zilei despre calitatile ascunse ale Taurului Sustine intotdeauna adevarul, este loial, stabil si afectuos. Poate fi un prieten minunat daca respecti.

Magia zilei. Acestea sunt calitatile ascunse ale Berbecului

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia zilei despre calitatile ascunse ale Berbecului. Berbecul da lectii de curaj, iar energia lor este de obiecei molipsitoare. Sunt liberi innascuti,.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 11-17 februarie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sa stea acasa, urmeaza o schimbare mare, Leii merg pe gheata subtire

Numerologul Mihai Voropchievici prezinta in acesta seara la Adevaruri ascunse previziunile runelor pentru saptamana 11-17 februarie. Emisiunea Adevaruri ascunse poate fi urmarita live.

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Zodiile care sunt cele mai instabile emotional. Ai mare grija cu ele

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Rac Racul este un semn zodiacal guvernat de Luna, iar.

FOTO Sri Lanka angajeaza calai, dupa ce presedintele tarii a anuntat ca vrea reintroducerea pedepsei capitale / Care sunt criteriile de angajare

Sri Lanka a anuntat ca angajeaza calai, dupa ce presedintele tarii a declarat ca ar vrea sa reintroduca, dupa 43 de ani, pedeapsa cu moartea, dupa modelul Filipinelor, care a reintrodus pedeapsa capitala pentru infractiunile legate de droguri, relateaza Reuters.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul.

Digi 24: Suedezii au ajuns la concluzia ca Rusia se pregateste de un razboi mondial. Care sunt inamicii vizati de rusi

Manevrele militare rusesti din ultimul deceniu arata ca Moscova se pregateste de un razboi mondial. E concluzia Agentiei suedeze pentru Cercetare in Aparare, o agentie guvernamentala care tine de Ministerul Apararii din Suedia.

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )