Libnet.ro
UNICEF

19:00

Magie ieftina pentru recapitalizarea bancilor din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magie ieftina pentru recapitalizarea bancilor din Europa

Care este deosebirea dintre fantasticul intamplarilor din basme si capitalul bancar? Niciuna! De fapt, comparatia s-ar putea sa nu fie tocmai potrivita, deoarece exista o doza semnificativa de realism in basme. continuă pe Ziarul Bursa

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu.

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Oscilatii pe pietele actiunilor din Europa

Bursele europene au fluctuat ieri. Oferta Volkswagen AG lansata pentru un rest pe care nu il detine la Scania AB a generat cresteri, iar rezultatele sub asteptari anuntate de HSBC Holdings Plc au adus declin.

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea.

Mai multe burse pentru moldoveni in universitatile din Europa

Tinerii din Republica Moldova vor avea mai multe sanse sa obtina o bursa de studii in institutiile de invatamant superior din Europa gratie Programului ERASMUS+ al Uniunii Europene, lansat zilele trecute, la Chisinau.

Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la OUG pentru producerea energiei din ...

Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, aratand ca nerespectarea procedurii de notificare a Comisiei Europene ar putea duce la declansarea procedurii de infringement, se arata intr-un comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala. Iin sesizarea de neconstitutionalitate trimisa Curtii Constitutionale, se metioneaza ca, in opinia Comisiei Europene, procedura de notificare si pre-notificare, impusa de .

Ianukovici, declarat de partidul sau, responsabil pentru evenimentele tragice din Ucraina

Fostul presedinte Viktor Ianukovici a fost criticat extrem de dur, duminica, de catre partidul sau, care l-a declarat responsabil de evenimentele tragice din Ucraina si care i-a condamnat tradarea, intr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )