Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii au anulat carantina din comuna Gornet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magistratii au anulat carantina din comuna Gornet

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis anularea carantinei din comuna Gornet. Decizia nu este definitiva. Judecatorii s-au pronuntat cu privire la solicitarea autoritatilor locale din comuna Gornet, judetul Prahova, de anulare a ordinului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) privind intrarea in carantina a localitatii, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Bucuresti decide maine daca scoate din carantina comuna Gornet

Curtea de Apel Bucuresti dezbate luni actiunea autoritatilor din comuna Gornet, care au contestat masura carantinarii si cer despagubiri de 500. 000 de euro, potrivit portalului instantelor. Decizia, desi nu va fi una definitiva, va fi executorie, ceea ce inseamna ca se va pune in aplicare de indata, conform G4media.

Raed Arafat, reactie controversata dupa ce instanta a anulat carantina de la Gornet. Ce se intampla cu daunele de 4 milioane de euro cerute de localnici

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat, marti seara, ca satul Gornet va ramane in carantina, chiar daca instanta a decis anularea ordinului care instituia masura contestata de localnici. Ce se intampla cu daunele de 4 milioane de euro cerute de locuitori.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )