Libnet.ro
UNICEF

13:00

Piton urias, capturat in Malaezia, probabil cel mai lung prins vreodata

Hotnews Hotnews,
 Piton urias, capturat in Malaezia, probabil cel mai lung prins vreodata

Un piton urias, descoperit pe un santier din Malaezia ar putea dobora recordul pentru cel mai mare sarpe capturat vreodata, estimarile initiale aratand ca acesta masoara 8 metri, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 1,69%, in perioada 30 martie - 6 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri de la BVB.

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara.

John Kerry este cel mai inalt oficial american din istorie care viziteaza Hiroshima, dar nu va prezenta scuze pentru bombardamentul atomic din 1945

Secretarul de stat american John Kerry, aflat in vizita in Japonia pentru a participa la reuniunea G7, nu va prezenta scuze acestei tari pentru bombardamentul atomic american din anul 1945, primul din istorie, care a lovit Hiroshima. Kerry va fi primul secretar de stat si cel mai inalt oficial american care va vizita muzeul Hiroshima Peace Memorial, luni, in marja reuniunii ministrilor de externe din G7, care are loc in Japonia, la Hiroshima, scrie The Guardian.

Profitul Prada, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Casa italiana de moda Prada SpA a raportat vineri, pentru anul fiscal incheiat in 31 ianuarie, cel mai redus profit din ultimii cinci ani, din cauza slabirii cererii din Asia.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Cel mai simpatic membru al armatei britanice

Un catel din rasa Springer Spaniel este printre cei mai apreciati membri ai armatei britanice. Scooby face parte dintr-o unitate de elita. O unitate canina, desigur. La 6 ani, este deja cel mai in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )