Libnet.ro
UNICEF

07:45

MAI: 210 sesizari de posibile incidente electorale, cu aproape 30% mai putin fata de 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MAI: 210 sesizari de posibile incidente electorale, cu aproape 30% mai putin fata de 2014

Numarul sesizarilor privind posibile incidente electorale, duminica, de la deschiderea sectiilor de votare si pana la finalizarea operatiunilor au fost de 210, in scadere cu aproape 30% fata de primul tur al alegerilor prezidentiale din anul 2014, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |M.A.I.: Au fost 210 sesizari de posibile incidente electorale, cu aproape 30% mai putin decat in primul tur al scrutinului din 2014

Un numar de 210 sesizari de posibile incidente electorale au fost inregistrate pe 10 noiembrie, cu aproape 30% mai putine fata de primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014. Dintre acestea, politistii au st.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 MAI: 17 sesizari de posibile incidente electorale de la deschiderea sectiilor de votare

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele incidente la vot

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat,.

Incidente la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O ambulanta a fost solicitata la o sectie din Vaslui

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat,.

Femeile conduc in topul prezentei la vot. Mediul urban a depasit ruralul cu aproape 30 de procente

La nivel national, femeile conduc in topul prezentei la vot, potrivit statisticilor oferite de Biroul Electoral Central. in acelasi timp, contrar traditiei cu care se obisnuise Romania in anii precedenti, mediul urban a depasit cu mult prezenta la vot fata de mediul rural, diferenta fiind de aproape 30 de procente.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ministerul de Interne: 146 de sesizari privind nereguli electorale. Politistii fac cercetari privind 28 de posibile fapte de natura penala

UPDATE: 146 de sesizari privind savarsirea unor posibile contraventii si infractiuni electorale au fost inregistrate pana la ora 19. 00, dar peste 70 nu s-au confirmat, a transmis Ministerul de Interne.

Aproximativ 37.000 de angajati ai MAI vor fi mobilizati pentru desfasurarea procesului electoral

Aproximativ 20. 000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri si lucratori de la alte structuri operative vor asigura, duminica, paza si protectia celor 18. 748 de sectii de votare din tara, a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog. Ordinea publica la nivel national va fi asigurata de peste 13. 800 de angajati ai ministerului, iar alti 3. 600 de specialisti vor fi pregatiti sa verifice si sa solutioneze sesizarile privind posibile incidente electorale.

Incidente electorale in Alba. Buletine de vot disparute din sectiile de votare

In primul tur al alegerilor prezidentiale, in 15 sectii de votare din judetul Alba au fost semnalate mai multe probleme. Printre acestea se numara lipsa unor buletine de vot, cetateni care au cerut buletine noi de vot dupa ce au pus stampila gresit, dar si erori informatice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )