Libnet.ro
UNICEF

05:45

MAI anunta un acord provizoriu cu Parlamentul European pentru facilitarea accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare

Adevărul Adevărul,
MAI anunta un acord provizoriu cu Parlamentul European pentru facilitarea accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare

Ministerul Afacerilor Interne MAI) au anuntat, marti, ca s-a ajuns la un acord informal cu Parlamentul European privind o propunere de directiva care stabileste norme de facilitare a accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare, in scopul prevenirii, descoperirii si investigarii anumitor infractiuni. continuă pe Adevărul

VIDEO Kovesi are sprijinul celui mai mare grup din Parlamentului European, pentru functia de procuror al UE: Gndindu-ne la capacitatea ei tehnica, o sustinem

Cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cel al Partidului Popular European, o sustine clar pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, vicepresedintele acestui grup, Esteban Gonzalez Pons, raspunzand unei intrebari din partea HotNews. ro.

Romania va initia negocierile cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a obtinut mandatul pentru initierea negocierilor cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale. Demersul initiat de Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a beneficiat de o larga sustinere din partea statelor membre.

Ministerul Transporturilor: Acord cu Parlamentul UE in privinta reducerii emisiilor in transport

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a ajuns la un acord provizoriu cu Parlamentul European privind reforma care va determina reducerea emisiilor de carbon in transport. Acordul a fost aprobat de catre statele.

PRIM-MINISTRUL ITALIAN, IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Singura, UE nu mai poate face fata provocarilor mondiale

Giuseppe Conte, prim-ministrul italian, si-a prezentat astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, viziunea sa si a guvernului sau despre viitorul Europei.

Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European. Deputatul PSD le-a explicat alesilor europeni problemele din Romania ale lui Kovesi, in incercarea de a o impiedica pe.

Ministri britanici: Un Brexit fara acord poate amplifica apelurile pentru unificarea Irlandei

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana fara niciun acord risca sa conduca la organizarea unui referendum pe tema unificarii provinciei britanice Irlanda de Nord cu Irlanda, avertizeaza membri ai Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )