Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIM-MINISTRUL ITALIAN, IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Singura, UE nu mai poate face fata provocarilor mondiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIM-MINISTRUL ITALIAN, IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Singura, UE nu mai poate face fata provocarilor mondiale

Giuseppe Conte, prim-ministrul italian, si-a prezentat astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, viziunea sa si a guvernului sau despre viitorul Europei. continuă pe Ziarul Bursa

MAI anunta un acord provizoriu cu Parlamentul European pentru facilitarea accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare

Ministerul Afacerilor Interne MAI) au anuntat, marti, ca s-a ajuns la un acord informal cu Parlamentul European privind o propunere de directiva care stabileste norme de facilitare a accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare, in scopul prevenirii, descoperirii si investigarii anumitor infractiuni.

Romania va initia negocierile cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a obtinut mandatul pentru initierea negocierilor cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale. Demersul initiat de Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a beneficiat de o larga sustinere din partea statelor membre.

Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European. Deputatul PSD le-a explicat alesilor europeni problemele din Romania ale lui Kovesi, in incercarea de a o impiedica pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )