Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European. Deputatul PSD le-a explicat alesilor europeni problemele din Romania ale lui Kovesi, in incercarea de a o impiedica pe. continuă pe Antena3

VIDEO Kovesi are sprijinul celui mai mare grup din Parlamentului European, pentru functia de procuror al UE: Gndindu-ne la capacitatea ei tehnica, o sustinem

Cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cel al Partidului Popular European, o sustine clar pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, a declarat, marti, la Strasbourg, vicepresedintele acestui grup, Esteban Gonzalez Pons, raspunzand unei intrebari din partea HotNews. ro.

LIDERII CELUI MAI MARE GRUP DIN PE: O sustinem pe Kovesi la sefia Parchetului European

Vicepresedintele Partidului Popular European Crestin Democrat), cel mai mare grup politic din Parlamentul European, a anuntat ca formatiunea politica o va vota pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Mircea Badea, reactie dupa declaratiile lui Mugur Isarescu: A fost nervos. Maine se duce gurul finantelor in Parlament

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa declaratiile acide ale lui Mugur Isarescu. Am vazut ca Isarescu a fost nervos si a facut un fel de pamflet. Astept cu interes sa vad ce se va intampla.

MAI anunta un acord provizoriu cu Parlamentul European pentru facilitarea accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare

Ministerul Afacerilor Interne MAI) au anuntat, marti, ca s-a ajuns la un acord informal cu Parlamentul European privind o propunere de directiva care stabileste norme de facilitare a accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare, in scopul prevenirii, descoperirii si investigarii anumitor infractiuni.

Romania va initia negocierile cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a obtinut mandatul pentru initierea negocierilor cu Parlamentul European pentru revizuirea Directivei privind Gazele Naturale. Demersul initiat de Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene a beneficiat de o larga sustinere din partea statelor membre.

PRIM-MINISTRUL ITALIAN, IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Singura, UE nu mai poate face fata provocarilor mondiale

Giuseppe Conte, prim-ministrul italian, si-a prezentat astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, viziunea sa si a guvernului sau despre viitorul Europei.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )